Μεστάγια: Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος χωρίς το... δολοφόνο

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο clásico σε τελικό Copa del Rey, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος χωρίς τον... δολοφόνο. Όπου τόπος του εγκλήματος βάλτε "Μεστάγια" και όπου "δολοφόνος" βάλτε Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μεστάγια: Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος χωρίς το... δολοφόνο

Στις 20 Απριλίου 2011 οι Καστιγιάνοι και οι Καταλανοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους τέσσερις ημέρες μετά τη μονομαχία στην Primera και μία εβδομάδα πριν από την πρώτη κόντρα στην ημιτελική φάση του Champions League.

Εκείνη την περίοδο η Μπαρτσελόνα ήταν απόλυτος κυρίαρχος του παραδοσιακού ντέρμπι της χώρας και ο Ζοζέ Μουρίνιο αναζητούσε εναγωνίως την πρώτη του νίκη επί του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ακόμα κι αν χρειαζόταν να εφαρμοστούν τα μεγάλα μέσα...

Ο μεγάλος απών του τελικού είχε χάσει τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα απάντησε στο δεύτερο μέρος με προσπάθειες των Αντρές Ινιέστα και Πέδρο, προτού ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει με υπέροχη κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.

Από εκείνον τον τελικό έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στις δύο ομάδες, ενώ ακόμη περισσότερες διαφοροποιήσεις έχουν υποστεί οι φυσιογνωμίες των ποδοσφαιριστών από τότε που δεν μπορούσαν ούτε καν να φανταστούν ότι θα απασχολούν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Θυμηθείτε τι συνέβη σε όλους τους προηγούμενους τελικούς Copa del Rey και δείτε από κάτω το γκολ που έκρινε την προηγούμενη τιτανομαχία μεταξύ των δύο ομάδων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK