Ο Μέσι πέρασε τον Τσάβι και κυνηγάει τον Μίτσελ

Ο Λιονέλ Μέσι αγωνίστηκε στο 25ο σερί clásico της καριέρας του, έγινε ο πρώτος παίκτης της Μπαρτσελόνα που το καταφέρνει αυτό και πλέον κυνηγάει τον Μίτσελ που βρίσκεται στην 4η θέση της σχετικής λίστας.

Ο Μέσι πέρασε τον Τσάβι και κυνηγάει τον Μίτσελ

Ο Αργεντινός επιθετικός κυνηγούσε στη συγκεκριμένη κατηγορία δύο παίκτες των "μπλαουγκράνα", τον Τσάβι και τον Θέσαρ Ροντρίγκεθ, που μετρούσαν 24 σερί συμμετοχές στα ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, μπροστά του βρίσκονται 4 ποδοσφαιριστές των "μερένγκες", τους οποίους μπορεί να τους προσπεράσει μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια. Ο λόγος για τον Πάκο Χέντο (35), Ίκερ Κασίγιας (30), Ραούλ (29) και Μίτσελ (27).

Αντιθέτως, το σερί 21 συνεχόμενων παρουσιών του Κριστιάνο Ρονάλντο διακόπτεται λόγω του τραυματισμού του Πορτογάλου, με συνέπεια ο εν ενεργεία παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν έχει λείψει από ντέρμπι τον τελευταίο καιρό να είναι ο Σέρχιο Ράμος με 16 παιχνίδια.

Στην κατάταξη των συμμετοχών, ο Μανουέλ Σαντσίς βρίσκεται στην κορυφή με 43 αγώνες. Πίσω του υπάρχει ο Πάκο Χέντο με 42 και η "ψαλίδα" με τον Τσάβι κλείνει ακόμη περισσότερο, αφού ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα" έφτασε τις 40 συμμετοχές.

Σε κοντινή απόσταση φιγουράρει και ο Κασίγιας που αγωνίζεται για 35η φορά απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ από κάτω του βρίσκεται ο Κάρλες Πουγιόλ (32) και ο Μέσι (28).

News 24/7

24MEDIA NETWORK