Ο Ρονάλντο παρηγόρησε τον Μέσι (PHOTO)

Σπουδαία κίνηση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από το τέλος του τελικού του Copa Del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Δείτε τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει τον Πορτογάλο να παρηγορεί τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ρονάλντο παρηγόρησε τον Μέσι (PHOTO)

Την καλύτερη απάντηση σε όσους τους θέλουν στα... μαχαίρια έδωσαν Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι μετά από το τέλος του τελικού του Copa Del Rey στο Μεστάγια. Ο Πορτογάλος δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενός μυικού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να σπεύσει στο πλευρό του Αργεντινού για να τον παρηγορήσει μετά από τη νίκη της ομάδας του και την κατάκτηση του τροπαίου. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να τα λένε σε φιλικό, όπως φαίνεται, κλίμα.

Ο Ρονάλντο παρηγόρησε τον Μέσι (PHOTO)

Ο άσος των Μαδριλένων δήλωσε μετά το σφύριγμα της λήξης: "Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου ήταν πολύ καλή. Είμαι υπερήφανος. Ήμασταν καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα. Έχουμε ήδη έναν τίτλο και θα... παλέψουμε για δύο ακόμη.

Ήθελα να παίξω, να βοηθήσω τους συμπαίκτες, αλλά και χωρίς εμένα να πήγαν περίφημα. Δεν πονάω πια και θα δούμε αν την επόμενη Τετάρτη θα είμαι έτοιμος για να βοηθήσω ή θα περιμένω για το δεύτερο ματς (ημιτελικά Champions League με Μπάγερν).

Το ότι νικήσαμε την Μπαρτσελόνα είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στον προπονητή. Να γιορτάσει ο κόσμος στην Μαδρίτη. Είμαστε εδώ".

Διαβάστε ακόμη:

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Το live της αναμέτρησης

Η "χρυσή Βίβλος" του Copa del Rey

News 24/7

24MEDIA NETWORK