Τα συγχαρητήρια της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ

Στην Ελλάδα ο ημιτελικός κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού έληξε επεισοδιακά με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ύβρεις, ρίψεις αντικειμένων και πολύ ξύλο, δείγματα όλα πρωτόγονου πολιτισμού. Ό,τι ακριβώς δεν συνέβη δηλαδή στον τελικό του ισπανικού κυπέλλου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Τα συγχαρητήρια της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ

Η "βασίλισσα" επιβλήθηκε 2-1 με το γκολ του Μπέιλ στο 85ο λεπτό και πανηγύρισε το 19ο κύπελλο της ιστορίας της. Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα δεχόταν ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα αξιοπιστίας, δεδομένης της τραγικής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, βλέποντας τον έναν τίτλο να χάνεται πίσω από τον άλλο.

Το γεγονός αυτό δεν εμπόδισε τους "μπλαουγκράνα" να αναγνωρίσουν την επιτυχία των Μαδριλένων συγχαίροντάς τους για τη νίκη τους. Συγκεκριμένα οι Καταλανοί μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο twitter, συνεχάρησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάκτηση του κυπέλλου, αποδεικνύοντας ότι παρά την κρίση που διανύουν, παραμένουν αξιοπρεπείς.

Δείτε την ανάρτηση της Μπαρτσελόνα στο twitter:

Δίδαξε πολιτισμό και ο Ρονάλντο

Την ίδια ώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδινε την καλύτερη απάντηση σε όσους τον ήθελαν να βρίσκεται στα "μαχαίρια" με τον Λιονέλ Μέσι. Μετά από το τέλος του τελικού του Copa Del Rey στο Μεστάγια, ο Πορτογάλος δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ενός μυικού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να σπεύσει στο πλευρό του Αργεντινού αντιπάλου του για να τον παρηγορήσει.

Τα συγχαρητήρια της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ

Διαβάστε ακόμη:

Ο Ρονάλντο παρηγόρησε τον Μέσι (PHOTO)

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Η "χρυσή Βίβλος" του Copa del Rey

News 24/7

24MEDIA NETWORK