Έχασε και με ΑΥΤΟΝ τον τρόπο ο Μίτσελ!

Η Μάλαγα του Μίτσελ, χωρίς τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, κρατούσε την πρώτη νίκη για τη φετινή σεζόν στα χέρια της, αλλά έχασε τελικά με δυο γκολ στις καθυστερήσεις!

Marseille's new coach, Michel, grimaces near the pitch during his French League One soccer match against Guingamp at the Roudourou stadium in Guingamp, western France, Friday, Aug. 28, 2015. Spanish coach Jose Miguel Gonzalez del Campo, known as Michel, has been appointed by Marseille as the successor to Marcelo Bielsa. Guingamp defeated Marseille 2-0. (AP Photo/David Vincent)
michel AP

Υπάρχει πιο κάτω; Στην περίπτωση της Μάλαγα ναι. Κόντρα στην Νουμάνθια υπήρχε η χρυσή ευκαιρία για νίκη-νέο ξεκίνημα και η αλήθεια είναι πως όλα πήγαιναν καλά μέχρι το 92ο λεπτό.

Ο Ρέσιο είχε γράψει το 0-1 για την ομάδα του Μίτσελ που αν έμενε μέχρι το τέλος, θα ήταν η πρώτη νίκη μετά από πέντε μήνες σε επίσημο αγώνα! Δυστυχώς για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, οι παίκτες του... αυτοκτόνησαν.

Στο 93ο λεπτό ο Νάτσο ισοφάρισε σε 1-1 και στο 95' ο Αλμπέρτο Εσκάκι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο. Πλέον η Μάλαγα έφτασε τις 9 ήττες και 1 ισοπαλία σε 10 αγώνες τη φετινή περίοδο σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ρομπέρτο έμεινε για δεύτερο σερί ματς εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK