O Nάτσο πέτυχε ωραιότερο γκολ (και) από τον Ζιντάν!

Ο Νάτσο Φερνάντες σκόραρε με τρομερό μονοκόμματο γυριστό θυμίζοντας... Ζιντάν στον τελικό του CL του 2002 και ο "Ζιζού" δήλωσε πως αυτό του Ισπανού άσου ήταν ωραιότερο (VIDEOS)!

O Nάτσο πέτυχε ωραιότερο γκολ (και) από τον Ζιντάν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε έναν υγιεινό περίπατο το βράδυ της Τετάρτης διαλύοντας με 7-1 την Κουλτουράλ Λεονέσα (ομάδα τρίτης κατηγορίας) στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους "32" του Copa del Rey και εκείνος που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο Νάτσο Φερνάντες.

Μπορεί οι Άλβαρο Μοράτα και Μάρκο Ασένσιο να πέτυχαν από δύο τέρματα έκαστος όμως εκείνο του 26χρονου Ισπανού αμυντικού στo 68o λεπτό όχι μόνο ήταν το ομορφότερο της βραδιάς αλλά έβαλε άπαντες στη διαδικασία να το συγκρίνουν με το ιστορικό του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Champions League του 2002 μεταξύ της Ρεάλ και της Λεβερκούζεν!

O Nάτσο πέτυχε ωραιότερο γκολ (και) από τον Ζιντάν!

Και αυτό γιατί όπως και ο νυν προπονητής του στους "μερένγκες" έτσι και ο Νάτσο σκόραρε με εκπληκτικό μονοκόμματο γυριστό σουτ μετά από σέντρα, με τη μόνη διαφορά να είναι πως εκείνος χρησιμοποίησε το δεξί του πόδι και ο "Ζιζού" το αριστερό πριν από 14 χρόνια...

Ο ίδιος πάντως ο Ζιντάν απέδειξε τη μεγάλη στόφα που διαθέτει καθώς όταν ρωτήθηκε για το γκολ και αν του θυμίζει το δικό του, δήλωσε πως "το γκολ του Νάτσο είναι ομορφότερο από αυτό που πέτυχα εγώ με το οποίο κατακτήσαμε το 9ο Champions League".

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΖΙΝΤΑΝ ΜΕ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK