Την ίδια γκάφα για δεύτερη φορά ο Μπενίτεθ!

Αν η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλειστεί από το Κύπελλο λόγω της χρησιμοποίησης του Τσερίσεβ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, τότε θα είναι η δεύτερη φορά που ο Ράφαελ Μπενίτεθ βιώνει κάτι τέτοιο στην καριέρα του!

Την ίδια γκάφα για δεύτερη φορά ο Μπενίτεθ!
© PA

Έτοιμη να γνωρίσει ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Κάντιθ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αν και επικράτησε 3-1 εκτός έδρας, χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα της παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Ο Ντένις Τσερίσεβ ήταν τιμωρημένος για ένα παιχνίδι, όμως δεν το αντιλήφθηκε κανείς στο στρατόπεδο των "μερένγκες" κι έτσι όχι μόνο χρησιμοποιήθηκε, αλλά πέτυχε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Αν λοιπόν η Ρεάλ αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού, κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό, τότε ο Ράφαελ Μπενίτεθ θα βιώσει για δεύτερη φορά την ίδια ιστορία!

Όταν ήταν τεχνικός της Βαλένθια το 2001-02, η ομάδα του αποκλείστηκε στα χαρτιά από το Κύπελλο λόγω χρησιμοποίησης τεσσάρων μη κοινοτικών παικτών στην ενδεκάδα (Τζούκιτς, Αϊμάρ, Αγιάλα και Σέρμπαν) κόντρα στην Νοβέλδα, ενώ ο κανονισμός επέτρεπε μέχρι τρεις.

Την ίδια γκάφα για δεύτερη φορά ο Μπενίτεθ!

Οι "νυχτερίδες" που είχαν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι έκαναν έφεση, όμως η ισπανική ομοσπονδία την απέρριψε και τους απέκλεισε από την συνέχεια. Τώρα, δεκατρία χρόνια μετά, ο Ράφα Μπενίτεθ βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Προς ταπεινωτικό αποκλεισμό η Ρεάλ Μαδρίτης

Επικό τρολάρισμα του Πικέ στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK