Ο Χιμένεθ αποκάλυψε ποιος θα ήταν ο λόγος να φύγει από την ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε πίστη και αφοσίωση στην ΑΕΚ, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ν' αποχωρήσει από το κλαμπ αν και μόνο αν έρθει συγκεκριμένη πρόταση και από συγκεκριμένη ομάδα.

Ο Χιμένεθ αποκάλυψε ποιος θα ήταν ο λόγος να φύγει από την ΑΕΚ

Ανάμεσα στα κεντρικά πρόσωπα της ισπανικής επικαιρότητας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που δίνει τις συνεντεύξεις στη χώρα του τη μία μετά την άλλη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ χαίρει της εκτίμησης των συμπατριωτών του και ειδικά τώρα που οδήγησε την Ένωση στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από 24 ολόκληρα χρόνια, η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε...

Έτσι, λοιπόν, μιλώντας στο "Radio Marca" ο πρωταθληματικός Χιμένεθ ρωτήθηκε αν θα άφηνε την ΑΕΚ για λογαριασμό άλλης ισπανικής ομάδας. Ξεκάθαρος στην απάντησή του ο Σεβιγιάνος είπε το αυτονόητο: " Αν με καλέσει η Σεβίλλη, θα πάω.

Θα πάω επειδή είμαι Σεβιγίστα, επειδή όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να μαθαίνω, για να επιστρέψω μια μέρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για όλα όσα έχω κάνει με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ξέρει ότι ο εκπρόσωπός μου μιλάει μαζί τους για την ανανέωση της συνεργασίας μας και ότι δεν θα μιλήσω με άλλη ομάδα πριν συζητήσω μαζί τους, αλλά η Σεβίλλη δεν είναι μια άλλη ομάδα, είναι το σπίτι μου..."

Η ατάκα του Χιμένεθ εννοείται πως ιντρίγκαρε Έλληνες και Ισπανούς, αφού μετά την πεντάρα στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, ο Μοντέλα βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Σεβίλλης, ενώ ο Μανόλο αναμένεται μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να μιλήσει με την ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK