Αντσελότι: "Ή συνεχίζω στη Ρεάλ ή σταματάω για ένα χρόνο"

Με δηλώσεις του σε ιταλική εφημερίδα, ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως σε περίπτωση που δεν συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στη Μαδρίτη θα αποσυρθεί για ένα χρόνο από τους πάγκους εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας.

Αντσελότι: "Ή συνεχίζω στη Ρεάλ ή σταματάω για ένα χρόνο"

"Ή συνεχίζω στη Ρεάλ ή σταματώ για ένα χρόνο επειδή έχω σοβαρό λόγο", δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι στην ιταλική εφημερίδα "Il Giornale", βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο για τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι και της Μίλαν.

Ο λόγος βέβαια στον οποίο αναφερόταν ο Ιταλός τεχνικός δεν ήταν γνωστός μέχρι σήμερα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει:

"Σε περίπτωση αποχώρησής μου τώρα, θα σταματήσω για τον επόμενο χρόνο διότι υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Θα πάω στον Καναδά διότι πρέπει να κάνω μια επέμβαση στη σπονδυλική στήλη λόγω αυχενικής μυελοπάθειας. Μου δημιουργείται μούδιασμα στα χέρια και αν δεν κάνω κάτι τώρα, θα αρχίσω να έχω πρόβλημα και στα πόδια μου".

Μάλιστα, υπογράμμισε πως η παραμονή του στη Ρεάλ ακόμη κι έτσι είναι περίπλοκη: "Το χειρουργείο θα γίνει στον Καναδά κι έπειτα θα πρέπει να ταξιδεύω συχνά εκεί. Τα δύο χρόνια που είμαι στη Ρεάλ είχαν πολύ μεγάλη πίεση".

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το ταξίδι του Γκαλιάνι στη Μαδρίτη, σχολιάζοντας: "Ο Γκαλιάνι στη Μαδρίτη; Θα ήταν ευχαρίστησή μου να τον καλέσω για δείπνο, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα πλάνα μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK