Αντσελότι: "Θα είναι φανταστικό, αν μείνω"

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως η δική του επιθυμία είναι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των "μερένγκες".

Αντσελότι: "Θα είναι φανταστικό, αν μείνω"

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθούν για να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι. Ο Κάρλο Αντσελότι από την μεριά του πάντως, χαρακτήρισε "φανταστικό" το ενδεχόμενο να συνεχίσει να είναι προπονητής στην Ρεάλ Μαδρίτης.

" Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα, ούτε εκείνοι μου έχουν πει κάτι. Θα συνεχίσω να βλέπω τον εαυτό μου ως προπονητής της Ρεάλ μέχρι να μου πει η διοίκηση το αντίθετο. Το Σάββατο ή την Κυριακή θα συζητήσουμε για το μέλλον μου στην ομάδα. Αν μείνω θα είναι φανταστικό επειδή το θέλω πραγματικά. Αν όχι, πάντα θα θυμάμαι αυτά τα δύο χρόνια που είμαι εδώ", δήλωσε ο 55χρόνος προπονητής.

Για την καλή του σχέση του με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, ανέφερε πως δεν θα αλλάξει ακόμη και αν αποτελέσει παρελθόν: " Πάντα είχα μία καλή σχέση με τον πρόεδρο, τώρα όμως πρέπει να πάρει μία σημαντική απόφαση. Δεν έχω κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια. Θα συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά μαζί του, ακόμη και να φύγω" .

Για το τι πιστεύει ο ίδιος, η απάντηση του ήταν αφοπλιστική: " Αισθάνομαι ότι θα μείνω. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση την ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος να παραμείνω επειδή μου αρέσει πάρα πολύ εδώ" .

Διαβάστε ακόμη:

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αντσελότι οι οπαδοί της Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK