Απάντησε στα βάσκικα και έγινε... χαμός

Αναστάτωση επικράτησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Αλμερία με την Εϊμπάρ όταν ο προπονητής της δεύτερης Γκαϊθκα Γκαριτάνο απάντησε στη βάσκικη γλώσσα σε ερωτήσεις που του έγιναν.

Απάντησε στα βάσκικα και έγινε... χαμός

Δημοσιογράφοι που προφανώς κατάγονταν από την πόλη της Αλμερία εξέφρασαν κάπως άκομψα την ενόχλησή τους και λίγο έλειψε να υπάρξει σοβαρό επεισόδιο. Μάλιστα, όταν ο Γκαριτάνο άρχισε να απαντάει και πάλι στα βάσκικα λίγο μετά το πρώτο περιστατικό, οι ενοχλημένοι δημοσιογράφοι ξαναχτύπησαν βγάζοντας από τα ρούχα του τον προπονητή της Εϊμπάρ.

"Συμβαίνει κάτι;" τους ρώτησε. "Ναι, συμβαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε" απάντησαν οι δημοσιογράφοι. Τότε επενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλμερία που πήρε το μέρος των Βάσκων: "Η Αλμερία είναι έξι χρόνια στην Πριμέρα. Οταν πάμε στη Βαρκελώνη πρώτα μιλούν στα καταλανικά και μετά στα Ισπανικά. Δεν καταλαβαίνω την αντίδρασή σας".

Ο Γκαριτάνο εν συνεχεία αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ την Δευτέρα ο Εϊμπάρ έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον άνθρωπο της Αλμερία που επενέβη υπέρ του προπονητή της .

News 24/7

24MEDIA NETWORK