ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανακοίνωση επίθεση της Ρεάλ στη Γιουνάιτεντ

Με μία... ελληνική ανακοίνωση επιχειρεί να εξηγήσει η Ρεάλ Μαδρίτης το "ναυάγιο" της μεταγραφής Νταβίδ ντε Χέα, ρίχνοντας την ευθύνη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανακοίνωση επίθεση της Ρεάλ στη Γιουνάιτεντ
Ντε Χέα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ Μαδρίτης

Ελληνικά ήθη και έθιμα στην Ισπανία, αφού μετά από το φιάσκο της μεταγραφής του Νταβίδ ντε Χέα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι "μερένγκες" εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στους Άγγλους για τους χειρισμούς τους!

Οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου υποστήριξαν ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" καθυστέρησαν να στείλουν τα έγγραφα που έπρεπε εγκαίρως ώστε να προλάβουν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στη χώρα που ήταν προγραμματισμένο για τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Η Γιουνάιτεντ φέρεται να έστειλε τα έγγραφα του Ντε Χέα στις 00:00 ακριβώς, ωστόσο όχι και του Κέιλορ Νάβας που θα αποτελούσε ουσιαστικά αντάλλαγμα μαζί με 40.000.000 ευρώ που θα κατέληγαν στα ταμεία των Άγγλων.

Οι Ισπανοί δεν πρόλαβαν να δηλώσουν αυτές τις αλλαγές στο ηλεκτρονικό σύστημα διεθνών μεταγραφών της FIFA (TMS) και στις ισπανικές αρχές, με συνέπεια να μην προχωρήσουν οι δύο υποθέσεις.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης

"Μετά από τα γεγονότα σχετικά με τη μεταγραφή του Νταβίδ ντε Χέα, η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να δηλώσει:

1. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτυεντ δεν είχε αρχίσει διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα του Νταβίδ ντε Χέα μέχρι χθες το πρωί.

2. Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, συμφώνησε να αρχίσουν οι συζητήσεις.

3. Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε τις διαπραγματεύσεις χθες το πρωί συνέδεσε τη συμφωνία με μετακίνηση από αυτήν τη σεζόν στον βρετανικό σύλλογο του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας, και ενημέρωσε για τις επαφές με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.

4. Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν σε άμεση συμφωνία για τη μεταγραφή και των δύο παικτών. Μετά από την ετοιμασία των σχετικών συμβολαιογραφικών εγγράφων που απαιτούνται και για να προλάβουμε τη δήλωση στο ηλεκτρονικό σύστημα της FIFA (TMS) της εγγραφής του παίκτη στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Ρεάλ Μαδρίτης απέστειλε τα έγγραφα στις 13:39 ώρα Ισπανίας.

5. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέστειλε τα σχόλιά της στα συμβόλαια 8 ώρες αργότερα, στις 21:43 ώρα Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μικρών τροποποιήσεων. Χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, όλες οι αλλαγές έγιναν αμέσως αποδεκτές από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την πρόθεση να εγγραφεί ο παίκτης τόσο στο TMS όσο και στην RFEF.

6. Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών Ντε Χέα και Κέιλορ Νάβας, έστειλε στον αγγλικό σύλλογο τα υπογεγραμμένα συμβόλαια στις 23:32 ώρα Ισπανίας, περιμένοντας τα τελικά έγγραφα υπογεγραμμένα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

7. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στην τελική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Κέιλορ Νάβας στις 23:53 ώρα Ισπανίας και εκείνη την ώρα εστάλησαν τα συμβόλαια στον παίκτη για να τα υπογράψει.

8. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισήγαγε τα δεδομένα στο TMS για την υπόθεση του Νταβίδ ντε Χέα, όχι του Κέιλορ Νάβας, στις 00:00 ώρα Ισπανίας, στέλνοντας ταυτόχρονα στη Ρεάλ Μαδρίτης το υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε τα πλήρη έγγραφα στις 00:02 και επιχείρησε να εισέλθει στο σύστημα TMS, αλλά ήταν κλειστό.

9. Στις 00:26 ώρα Ισπανίας το ηλεκτρονικό σύστημα της FIFA TMS προσκάλεσε τη Ρεάλ Μαδρίτης να συμπληρώσει τα δεδομένα του ποδοσφαιριστή Νταβίδ ντε Χέα, δεδομένου ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Αγγλία παρέμενε ανοιχτό μέχρι και σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, για να διασφαλιστεί σε περίπτωση που ήταν εφικτή η μεταγραφή, αποφάσισε να αποστείλει τα συμβόλαια στην Ισπανική Λίγκα, γνωρίζοντας ότι είχαν εκπνεύσει οι προθεσμίες.

10. Εν συντομία, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο, σε όλες τις στιγμές, για να υλοποιηθούν οι δύο μεταγραφές".

Διαβάστε ακόμα

Τι λένε Ρεάλ, Γιουνάιτεντ για το "κάζο" με Ντε Χέα

"Μύλος" με τη μεταγραφή Ντε Χέα στην Ρεάλ

Τα καλύτερα tweets για το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Ντε Χέα

News 24/7

24MEDIA NETWORK