Ποιος "φρενάρει" την επιστροφή Αραούχο στην ΑΕΚ

Είναι οριστικό πλέον ότι ο Σέρχιο Αραούχο θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της Λας Πάλμας. Δυσκολεύει η επιστροφή του "Τσίνο" στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δημοσίευμα της "Marca" αποκαλύπτει ότι ο Σέρχιο Αραούχο που έλαμψε με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει στην Λας Πάλμας, αφού βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Ντε Τζέρμπι για το στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Χεσέ χαιρετάει της Λας Πάλμας και ο Αραούχο θα μένει για να τον... τσεκάρει ο νέος προπονητής και εφόσον ο "Τσίνο" πείσει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ, τότε θα παραμείνει για να καλύψει αυτός το κενό στην επίθεση.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει: "Φρένο στην αποχώρηση του Αραούχο από τη Λας Πάλμας. Στην αρχή της εβδομάδας έμοιαζε ξεκάθαρο ότι ο Τσίνο θα επέστρεφε στην ΑΕΚ. Τώρα, η κατάσταση είναι διαφορετική. Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι, ζήτησε ο παίκτης να κάνει προετοιμασία με την ομάδα για να τον δει από κοντά."

Η επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ αποτελούσε γεγονός πως ήταν δύσκολη, αλλά τώρα γίνεται ακόμη δυσκολότερη με την "Marca" να χρησιμοποιεί στο δημοσίευμά της την καταλληλότερη των λέξεων για το ζήτημα: Φρένο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK