Ειρωνικός με τη διοίκηση της Ουέλβα ο Μουνιόθ

Η κόντρα της διοίκησης της Ουέλβα με τον προπονητή της ομάδας, Βίκτορ Μουνιόθ, συνεχίζεται αμείωτη. Αυτή τη φορά ο Ισπανός τεχνικός έριξε "λάδι στη φωτιά", σχολιάζοντας τα όσα ελέχθησαν στη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής του συλλόγου.
Η κόντρα της διοίκησης της Ουέλβα με τον προπονητή της ομάδας, Βίκτορ Μουνιόθ, συνεχίζεται αμείωτη. Αυτή τη φορά ο Ισπανός τεχνικός έριξε "λάδι στη φωτιά", σχολιάζοντας τα όσα ελέχθησαν στη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής του συλλόγου.

"Ποτέ δεν ήμασταν κακή ομάδα και δεν είμαστε καταστροφή. Οι θέσεις των επικεφαλής μου προκάλεσαν ανησυχία και με έκαναν να αναλογιστώ ότι η κατάσταση είναι δραματική, ζωής ή θανάτου για μένα. Η άποψή μου είναι ότι υπάρχει θέμα κακής φόρμας και την έχω εκφράσει στη διοίκηση, αλλά τώρα ό,τι έγινε, έγινε", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται προ της πόρτας εξόδου από την Ουέλβα.

Τη δεδομένη στιγμή η Ρεκρεατίβο βρίσκεται στην 18η θέση του πίνακα της βαθμολογίας, με εννέα βαθμούς σε έντεκα αγωνιστικές και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό: "Εχουμε πιάσει πάτο, αλλά νιώθω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορεί να παραμείνουμε εδώ για αρκετό καιρό, αλλά με αφοσίωση στο στόχο μπορούμε να ξεφύγουμε. Το σημαντικό είναι να μην βρισκόμαστε στη ζώνη του υποβιβασμού την 38η αγωνιστική. Γνωρίζουμε πώς να ζούμε με άγχος. Πάντα έλεγα ότι η Ουέλβα θα παλέψει για να σωθεί. Τώρα, εάν είναι απαραίτητο να φύγω γι’ αυτό, είμαι προετοιμασμένος, αλλά όχι επειδή το θέλει η διοίκηση, ή ο κόσμος".

Οι πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι το συμβούλιο αναζητεί μέθοδο να "σπάσει" το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μουνιόθ και μία πιθανότητα είναι να λυθεί η συνεργασία με αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. "Θεωρώ ότι με εμπιστεύονται απόλυτα, επειδή εάν δεν ίσχυε αυτό, θα με είχαν απομακρύνει ήδη", τονίζει ο Μουνιόθ, έστω κι αν οι φημολογία για αντικατάστασή του από τον Ράντομιρ Αντιτς είναι μεγάλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:
σχόλια

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα