Ανακοίνωσε τον Βαλβέρδε

Η πολυαναμενόμενη έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Μπιλμπάο έγινε πραγματικότητα, καθώς η διοίκηση της Αθλέτικ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας τους.

Ανακοίνωσε τον Βαλβέρδε

"H Αθλέτικ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθαν σε συμφωνία για την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας. Ο πρόεδρος Γιοσού Ουρουτία θα τον παρουσιάσει την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 12:30 (σ.σ. τοπική ώρα) στην αίθουσα Τύπου του ξενοδοχείου "Ιμπαϊγκάνε Παλάς", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Βαλένθια, προκειμένου να επιστρέψει στην Αθλέτικ Μπιλμπαο και εν τέλει η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Ο αντικαταστάτης του Μαρσέλο Μπιέλσα έχει βάλει στο μάτι τον Μπενιάτ (αμυντικός μέσος της Μπέτις) και τον Κίκε Σόλα (πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού και νυν της Οσασούνα), σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Την εξαετία 1990-96 ο Ερνέστο Βαλβέρδε φόρεσε τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, την οποία υπηρέτησε και ως τεχνικός τη διετία 2003-05. Στην αρχή της προπονητικής του καριέρας, εξάλλου, ο Βάσκος εργάστηκε εκεί ως βοηθός του Γιουπ Χάινκες (2001-02).

Ανακοίνωσε τον Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο

News 24/7

24MEDIA NETWORK