ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ: Απίστευτη διπλή ευκαιρία για τον Φερνάντο Τόρες

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε την Τρίτη το βράδυ τη Σοσιεδάδ με το αγχωτικό 1-0. Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν ο Φερνάντο Τόρες ήταν πιο.. εύστοχος, όχι μία αλλά δύο φορές! (VIDEOS).

Atletico's Fernando Torres celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Atletico's Fernando Torres celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between Bayer Leverkusen and Atletico Madrid in Leverkusen, Germany, Tuesday, Feb. 21, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Το βράδυ της Τρίτης η Ατλέτικο έκανε το καθήκον της, και κατάφερε να νικήσει με 1-0 την Σοσιεδάδ. Το σκορ μπορεί να ήταν φτωχό, αλλά το ματς είχε πολλές χαμένες φάσεις, με αυτή του Τόρες να ξεχωρίζει!

Μετά από διώξιμο της μπάλας, ο Γκριεζμάν έκανε τακουνάκι και έβγαλε μία πολύ ωραία πάσα στον Καράσκο που βρέθηκε στην δεξιά πλευρά του γηπέδου. Ο Βέλγος έκανε με τη μία τη χαμηλή σέντρα, ο Τόρες βγαίνει μόνος του σε κενό τέρμα και το στέλνει στο δοκάρι!

Η φάση όμως δε τελειώνει εδώ, αφού ο Ισπανός καταφέρνει να πάρει ξανά την μπάλα και να βάλει αυτή τη φορά το γκολ, αλλά και πάλι αποδείχτηκε άστοχος, στέλνοντάς την στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Δείτε την απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Τόρες:

Αυτή δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο "Ελ Νίνιο" έχει βρεθεί στην επικαιρότητα λόγω του ότι δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε χαρακτηριστικά εύκολες φάσεις. Αλησμόνητη είναι η φάση στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Τσέλσι:

Ενώ και απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, η ατυχία του... χτύπησε την πόρτα:

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK