Η Ατλέτικο διπλασίασε τα χρήματα που κερδίζει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο

H Aτλέτικο εξαργυρώνει με πολύ χρήμα τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες της.

Η Ατλέτικο διπλασίασε τα χρήματα που κερδίζει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Λεφτά με...ουρά θα πάρουν οι ισπανικές ομάδες από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος την επόμενη σεζόν.

Η νέα σύμβαση που θα τεθεί σε ισχύ θα ενισχύσει κυρίως την Ατλέτικο Μαδρίτης. Την τελευταία πενταετία, οι ροχιμπλάνκος έχουν πετύχει πολύ σημαντικά πράγματα (κατακτήσεις τίτλων, πρόκριση σε δύο τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ) και η εμπορική τους αξία έχει ανέβει κατακόρυφα.

Ετσι, η Ατλέτικο θα βάλει την επόμενη σεζόν στα ταμεία της 100εκ ευρώ ενώ μέχρι πέρυσι έπαιρνε μόλις 45. Οι δύο μεγάλοι του ισπανικού ποδοσφαίρου, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ παραμένουν οι Μίδες της ιστορίας αφού θα εισπράξουν η κάθε μία από 140 εκ ευρώ.

Η σύμβαση πάντως με το κανάλι που έχει αγοράσει τα δικαιώματα είναι...χρυσάφι και υπολείπεται μόνο της αντίστοιχης αγγλικής η οποία είναι και η πιο ακριβή στον κόσμο.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ