H "αυτοθυσία" του αρχηγού

Ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης Γκάμπι, έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια του τελευταίου μήνα με πρόβλημα στα πλευρά, χωρίς να το γνωρίζει σχεδόν κανείς. Διαβάστε για την "αυτοθυσία" του Ισπανού, που δεν μπορούσε με τίποτα να χάσει τα τελευταία πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς.

H "αυτοθυσία" του αρχηγού

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της φέτος, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ισπανίας και φτάνοντας παράλληλα στον τελικό του Champions League. Βέβαια, οι "ροχιμπλάνκος" οφείλουν πολλά και στον αρχηγό της ομάδας, Γκάμπι, ο οποίος δεν έλειψε σε κανένα μεγάλο ραντεβού της φετινής σεζόν.

Μάλιστα τον τελευταίο μήνα, αγωνιζόταν έχοντας πρόβλημα στα πλευρά του. Ο αρχηγός της Ατλέτικο λοιπόν, ο οποίος δεν μπορούσε με τίποτα να χάσει το κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν, έπαιζε με πρόβλημα, κάτι που πέρα από το ιατρικό προσωπικό και τον Ντιέγκο Σιμεόνε, δεν γνώριζε κανένας άλλος.

H "αυτοθυσία" του αρχηγού

Αν και πονούσε ακόμα κι όταν ανέπνεε, ο Γκάμπι αγωνίστηκε στα ματς κόντρα στις Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Μάλαγα και Λεβάντε για το πρωτάθλημα, καθώς και με τις Τσέλσι και Ρεάλ για το Champions League, έχοντας παράλληλα σταθερά καλή απόδοση.

Με δική του παρότρυνση, ο Ισπανός δεν επέτρεψε στο ιατρικό τιμ και στον Σιμεόνε να περάσει αυτή η πληροφορία στους συμπαίκτες του και στα μμε, φοβούμενος μήπως επηρεαστεί αρνητικά η ομάδα.

Σίγουρα, αυτή η "αυτοθυσία" του αρχηγού και η αφοσίωσή του στην ομάδα, θα τον κάνει ακόμα πιο αγαπητό στις τάξεις των φιλάθλων. Ο ίδιος ο παίκτης μάλιστα φαίνεται να θέλει να παραμείνει για καιρό ακόμα στην ομάδα δηλώνοντας πως: " Επιδίωξη μου είναι να παραμείνω στην Ατλέτικο. Δεν έχω πρόθεση να αποχωρήσω από το σύλλογο".

Σημειώνουμε πως ο Γκάμπι φέτος αγωνίστηκε συνολικά σε 57 αγώνες της Ατλέτικο σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας καταλυτική παρουσία στη μεσαία γραμμή και σκόραρε 3 τέρματα.

Διαβάστε ακόμη:

Oι νέες εμφανίσεις της Ατλέτικο

Χαμός με Μιράντα

Συμφώνησε με Τιάγκο η Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK