Η "σφήνα" της Ρεάλ μήπως άλλαξε τα... μυαλά του Γκριεζμάν;

Ο Αντουάν Γκριεζμάν φιλοδώρισε με τέσσερα γκολ την Λεγανές και με δηλώσεις του μετά την επιτυχία... μπέρδεψε τον κόσμο όσον αφορά το μέλλον του που θεωρείται συνδεδεμένο με τη Βαρκελώνη. Τι είπε και πού εμπλέκεται η Ρεάλ;

Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates after scoring a penalty during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates after scoring a penalty during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Η Λεγανές είδε... εφιάλτες με τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο σταρ της Ατλέτικο "πυροβόλησε" τέσσερις φορές την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα και έγραψε ιστορία.

Ωστόσο, τα "τεμάχια" ξεχάστηκαν γρήγορα, μετά τις δηλώσεις του Γάλλου για το επικείμενο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα και την κούρσα μέχρι το πρωτάθλημα...

Σύμφωνα με τον Γκριεζμάν, λοιπόν, τίποτε δεν έχει τελειώσει για την Ατλέτικο και θα κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο! Όλα καλά μέχρι εδώ, άλλωστε ο πρώην παίκτης της Σαραγόσα ανήκει στην ομάδα της Μαδρίτης και οι... φήμες για συμφωνία με την Μπαρτσελόνα δεν θα αποτελούσαν εμπόδιο για όνειρα πρωταθλήματος.

Πάμε, όμως, στη συνέχεια, εκεί που ο 26χρονος μίλησε επί προσωπικού ενόψει του ντέρμπι και αυτά που είπε δεν άρεσαν ιδιαίτερα στους οπαδούς της Μπάρτσα.

"Θέλω να σκοράρω στο Καμπ Νου. Δεν το έχω πετύχει ποτέ μέχρι τώρα. Θέλω γκολ και να πανηγυρίσω..."

Η συγκεκριμένη δήλωση δεν έκατσε καλά στους Καταλανούς, και σαν να μη έφτανε αυτό ήρθε ένα δημοσίευμα της "Express" που επικαλείται πηγές από την Ισπανία και αποκαλύπτει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησης του Γκριεζμάν, τώρα που θα φύγει από τη Μαδρίτη ο Μπενζεμά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK