Η κυρία Γκριεζμάν... κάρφωσε το μέλλον του συζύγου της

Πάει ή δεν πάει τελικά Μπαρτσελόνα ο Αντουάν Γκριεζμάν; Η σύζυγός του Έρικα Τσοπερένα, πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα διακριτική σε ζητήματα που "καίνε"... δίνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μπαλαδόρου Γάλλου.

Atletico's Antoine Griezmann, left, celebrates after scoring a penalty during a Champions League semifinal, 2nd leg soccer match between Atletico de Madrid and Real Madrid, in Madrid, Spain, Wednesday, May 10, 2017 . (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Griezmann AP

Ο Αντουάν Γκριεζμάν... φλερτάρει και με το παραπάνω για να συνεχίσει την καριέρα του στην Καταλονία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Αν μάλιστα ισχύουν αυτά που μετέδωσε τοπικό Μέσο (Catalunya Radio) της περιοχής, τότε το καλοκαίρι ο Γάλλος θα φορέσει τα "μπλαουγκράνα" και η Μπαρτσελόνα θα πετύχει μία σπουδαία μεταγραφή.

Τι λένε λοιπόν οι Ισπανοί; Ότι στο ταξίδι της Ατλέτικο την Καταλονία για το ντέρμπι με την Μπάρτσα, την ομάδα ακολούθησε η σύζυγος του Αντουάν Γκριεζμάν, Έρικα Τσοπερένα η οποία "πιάστηκε" να μπαινοβγαίνει σε μεσιτικά γραφεία.

Οι ρεπόρτερ εικάζουν ότι ο Γκριεζμάν συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, το ίδιο και η Ατλέτικο, οπότε το έτερον ήμισυ έχει αναλάβει την ανεύρεση κατοικίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK