VIDEO: Ιδού το νέο γήπεδο της Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα φορέσει "τα καλά" της για να υποδεχθεί την Ρεάλ, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού στο Champions League, σε ένα παιχνίδι που θα είναι από τα τελευταία στο "Vicente Calderon". Το νέο γήπεδό της είναι... καθοδόν, με την UEFA να δημοσιεύει βίντεο από το εσωτερικό του! (VIDEO)

Atletico Madrid players walk to throw their shirts to their fans as they celebrate following the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Leicester City and Atletico Madrid at King Power Stadium, Leicester, England, Tuesday, April 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Atletico Madrid players walk to throw their shirts to their fans as they celebrate following the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Leicester City and Atletico Madrid at King Power Stadium, Leicester, England, Tuesday, April 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Ατλέτικο ετοιμάζεται να... μετακομίσει και να πάει στο ανανεωμένο γήπεδό της από την νέα σεζόν και να αποχαιρετήσει το "Vicente Calderon", με το νέο στάδιο να κόβει την ανάσα στους φανς της.

Το χωρητικότητας 67.000 θέσεων στάδιο, βρίσκεται ακόμα σε φάση... κατασκευής, με την UEFA να δημοσιεύει για πρώτη φορά βίντεο από το εσωτερικό του, δείχνοντας πως... θέλει ακόμα δουλειά.

Αν μη τι άλλο όμως, δείχνει εντυπωσιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK