Μάντζουκιτς: "Με απογοήτευσε ο Γκουαρδιόλα"

Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά του Πεπ Γκουαρδιόλα στο διάστημα της παρουσίας του στην Μπάγερν Μονάχου δήλωσε ο Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος επεσήμανε πως δεν θα έπινε ποτέ καφέ παρέα με τον Ισπανό κόουτς.

Μάντζουκιτς: "Με απογοήτευσε ο Γκουαρδιόλα"

Μάριο Μάντζουκιτς και Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχαν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης για την συμπεριφορά του πρώην προπονητή του. Ο Κροάτης κατηγόρησε τον Ισπανό κόουτς για ασέβεια, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ο Γκουαρδιόλα με απογοήτευσε γιατί δεν μου συμπεριφέρθηκε με σεβασμό".

Ερωτηθείς αν θα πήγαινε για καφέ με τον 43χρονο απάντησε "αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να γίνει" και συνέχισε: "Στην επαγγελματική μου ζωή δεν είναι απαραίτητο να τους συμπαθώ όλους κι αν αισθανθώ αρνητική ενέργεια από κάποιον, προσπαθώ να τον αποφύγω.

Δεν μου άξιζε να μου συμπεριφερθούν έτσι, αφού έδωσα τα πάντα για την Μπάγερν για δύο χρόνια. Νόμιζα ότι τα πράγματα θα άλλαζαν για μένα όταν ήρθε ο Γκουαρσιόλα. Προσπάθησα πολύ να προσαρμοστώ αλλά στο τέλος χρειάζεσαι και τις δύο πλευρές για να επιτύχει κάτι. Συνειδητοποίησα πως δεν υπήρχε μέλλον για μένα εκεί", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK