Ο Τόρες έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Λίγο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του Λα Κορούνια-Ατλέτικο και τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ο Φερνάντο Τόρες έσπευσε να "ηρεμήσει" τους φανς του!

Ο  Τόρες έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Το ρολόι έδειχνε το 84ο λεπτό στην αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Ατλέτικο Μαδρίτης για την Primera Division το βράδυ της Πέμμπτης ώσπου ξαφνικά ο χρόνος "πάγωσε", με τον Φερνάντο Τόρες να συγκρούεται στον αέρα με τον Μπεργκαντίνος σε μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και να καταρρέει στο έδαφος.

Ο αγαπημένος "Νάντο" των οπαδών των Μαδριλένων χτύπησε άσχημα κατά την πτώση του με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα, με μερικούς συμπαίκτες του να προσπαθούν να την γυρίσουν στη θέση της και όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παρακολουθεί με αγωνία την προσπάθεια των γιατρών να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο  Τόρες έστειλε μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Μετά από μερικά λεπτά αγωνίας ο Ισπανός φορ αποχώρησε πάνω σε φορείο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Γαλικίας, με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν πως είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πως είχε διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Η είδηση αυτή ήταν αρκετή για να επαναφέρει τις καρδιές όλων στη θέση τους ενώ και ο ίδιος ο "Νάντο" φρόντισε να καθησυχάσει τον κόσμο στέλνοντας μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

"Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και για τα μηνύματά συμπαράστασης. Ήταν απλά ένας φόβος. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα", έγραψε χαρακτηριστικά, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως λίγο αφότου είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του μετά το χτύπημα, είπε στη γυναίκα του: "Είμαι καλά, ηρέμησε. Δεν συμβαίνει τίποτα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK