Σιμεόνε: "Δεν παίξαμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υπογράμμισε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιξε άσχημα κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Τρίτη για το Champions League και πιστεύει πως η ομάδα του θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στη Θέλτα στο Βιθέντε Καλδερόν.

Σιμεόνε: "Δεν παίξαμε καλά κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι κόντρα στη Θέλτα τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ περιμένει ανάκαμψη των πρωταθλητών Ισπανίας στους επόμενους αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Όταν χάνεις, συνήθως δεν παίζεις καλά, παίζεις άσχημα. Γι'αυτό και χάνεις. Την περασμένη Τρίτη είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες, αλλά το να παίζεις καλά είναι άλλο πράγμα. Φάνηκε πως παίξαμε καλά, αλλά κατά τη γνώμη μου παίξαμε άσχημα. Ελπίζουμε αύριο να παίξουμε καλά με την κανονική σημασία της έννοιας.

Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να μπορείς να αμυνθείς όταν βρίσκεσαι στην επίθεση. Όταν μια ομάδα είναι δυνατή έχει τη δυνατότητα να επιτίθεται με τη μπάλα στα πόδια, να δημιουργεί ευκαιρίες και να μην αφήνει την αντίπαλη ομάδα να βγει καλά στην αντεπίθεση.

Στο παιχνίδι της Τρίτης, ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε σε αυτόν ακριβώς τον τομέα.Θα μας βοηθήσει (αυτός ο αγώνας) να βελτιωθούμε προκειμένου να συνεχίσουμε να ωριμάζουμε και αύριο απέναντι σε έναν σημαντικό αντίπαλο θα χρειαστούμε την ομάδα με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση που πάντα είχαμε."

News 24/7

24MEDIA NETWORK