Τι και αν πέρασαν 6.195 ημέρες; Ακόμα γράφει ιστορία ο Τόρες!

Ο Φερνάντο Τόρες ήταν βασικός στο τελευταίο ματς της καριέρας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης και "αποζημίωσε" με το παραπάνω τους οπαδούς για το κορεό που του ετοίμασαν (VIDEOS).

Τι και αν πέρασαν 6.195 ημέρες; Ακόμα γράφει ιστορία ο Τόρες!

Δεν θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά η ιστορία. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Στο τελευταίο ματς της καριέρας του με τη φανέλα της αγαπημένης του Ατλέτικο, ο Φερνάντο Τόρες πήρε φανέλα βασικού από τον Ντιέγκο Σιμεόνε απέναντι στην Έιμπαρ και "απογείωσε" τους πάνω από 63.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Wanda Metropolitano".

Πρώτα ισοφάρισε σε 1-1 στο 42ο λεπτό αξιοποιώντας την ασίστ του Κορέα ενώ στο 60ο υπέγραψε την ολική ανατροπή υπέρ των "ροχιμπλάνκος" γράφοντας το 2-1 μετά από ασίστ του Ντιέγκο Κόστα.

Τι και αν πέρασαν 6.195 ημέρες; Ακόμα γράφει ιστορία ο Τόρες!

Με αυτά τα τέρματα ο 34χρονος Ισπανός στράικερ έφτασε τα 129 σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ατλέτικο και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως η πρώτη φορά που βρήκε δίχτυα για αυτή την ομάδα ήταν πριν από 6.195 ημέρες (!), σε αγώνα κόντρα στην Αλμπαθέτε για την Σεγούντα Ντιβισιόν τον Ιούνιο του 2001!

Ε, με τέτοιο φινάλε στην καριέρα του στην "Ατλέτικο", μάλλον δικαίωσε τους οπαδούς της που κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (μαζί με τα τρία παιδιά του) σχημάτισαν ένα γιγάντιο κορεό προς τιμήν του που έγραφε "Από παιδί... ηγέτης"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK