Αυτά έκοψε... ο Τζόρντι Άλμπα και δεν είναι το σεξ!

Ανοδική είναι η πορεία του Τζόρντι Άλμπα στους τελευταίους αγώνες της Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό έχει εξήγηση και μάλιστα την έδωσε ο ίδιος ο Καταλανός.

Olympiakos' Vadis Odjidja-Ofoe, left, and Barcelona's Jordi Alba vie for the ball during the Champions League group D soccer match between Olympiakos and Barcelona at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Olympiakos' Vadis Odjidja-Ofoe, left, and Barcelona's Jordi Alba vie for the ball during the Champions League group D soccer match between Olympiakos and Barcelona at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Η αλλαγή της διατροφής, είναι το μυστικό των εξαιρετικών εμφανίσεων του αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Αλμπα, όπως αποκάλυψε εκείνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Tuttosport:

"Είμαι πολύ καλά, πάντα έτρεχα πολλά χιλιόμετρα στα παιχνίδια, αλλά οι παίκτες μπορούν να αξιολογούν την κατάστασή τους καλύτερα από τον καθένα και σας λέω ότι τώρα είμαι πολύ καλά. Η νέα διατροφή που ακολουθώ με έχει βοηθήσει πολύ. Έχω σταματήσει τα ανθρακούχα ποτά όπως η Coca Cola και η Fanta και έχω εγκαταλείψει το πρόχειρο φαγητό", είπε.

"Μετά την ήττα στο Παρίσι από την Παρί Σ.Ζ με σκορ 4-0, αλλάξαμε τον τρόπο άμυνας. Τώρα αμυνόμαστε πολύ καλά, όχι σαν τους Ιταλούς, αλλά είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Ο Μπουφόν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία. Θα ήθελα πολύ να μπορώ να αλλάξω φανέλα μαζί του και να την προσθέσω στη συλλογή μου. Για μένα είναι κρίμα που ούτε ο Μπουφόν αλλά ούτε και η Ιταλία θα είναι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο", πρόσθεσε ο Τζόρντι Αλμπα, αναγνωρίζοντας ότι το παιδικό του ίνδαλμα ήταν ο Χρίστο Στόιτσκοφ, ενώ επαίνεσε το έργο του Βαλβέρδε:

"Μετά το Super Cup και την αναχώρηση του Νεϊμάρ ήξερε πώς να αλλάξει την ομάδα. Είναι πολύ σοβαρός τεχνικός που επικοινωνεί πολύ καλά με την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK