Αυτή είναι η μοναδική φανέλα που ζήτησε ο Μέσι

Η καριέρα του είναι γεμάτη με διακρίσεις, τίτλους, γκολ. Κι όμως, υπάρχει ένας παίκτης που... ανάγκασε τον "Λίο" να του ζητήσει τη φανέλα.

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Sevilla at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Το όνομα του Λιονέλ Μέσι είναι αναμφισβήτητα από τα πιο διαφημισμένα αν όχι το πιο διαφημισμένο πρόσωπο στον πλανήτη. Πόσοι άνθρωποι θα ευχόντουσαν να έχουν τη φανέλα του και πόσοι έστω ένα αυτόγραφό του;

Φανταστείτε όμως να είστε αυτός που ο Μέσι του ζήτησε τη φανέλα! Κι όμως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που έκανε τον Αργεντινό να ανταλλάξει φανέλες μαζί του.

Στην αποκάλυψη προχώρησε σε συνέντευξή του σε ισπανικό μέσο. " Δεν είμαι αυτός που θα ζητήσει να ανταλλάξει φανέλες με κάποιον. Μία φορά ζήτησα. Με τον Ζιντάν"!

Ο νυν τεχνικός της Ρεάλ ήταν όπως φαίνεται αυτός που έκανε τον "Λίο" να του ζητήσει τη φανέλα προκαλώντας την έκπληξη σε όλους της φαν των "μπλαουγκράνα" και όχι μόνο.΄

Και οι αποκαλύψεις συνέχισαν από τον 29χρονο. "Ο Γκούτι είχε έρθει δύο φορές να μου ζητήσει να ανταλλάξουμε φανέλες".

Μπορεί να είναι μισητοί αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το ποδοσφαιρικό μεγαλείο τους δεν μπορεί να μην αναγνωριστεί.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK