Αυτή ήταν η φαρμακερή ατάκα του Καρβαχάλ στον Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη μέσα στο "Μπερναμπέου" όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει τις ατάκες-δηλητήριο του Ντάνι Καρβαχάλ για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Champions League (VIDEO).

Barcelona's Ivan Rakitic, left celebrates with Luis Suarez after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's Ivan Rakitic, left celebrates with Luis Suarez after scoring during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona, dubbed 'el clasico', at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο Ντάνι Καρβαχάλ "ξαναχτύπησε"! Στο Clasico του πρώτου γύρου είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση η άσεμνη χειρονομία του προς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα μετά το γκολ του Σέρχιο Ράμος με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είχε σκοράρει στο 90' και πήρε τη μπουκιά (τρεις βαθμούς) μέσα από το στόμα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ούτε στο ντέρμπι του δευτέρου γύρου κατάφερε να αποφύγει να βρεθεί στο επίκεντρο.

Αιτία αυτή τη φορά μία "κοκκορομαχία" που είχε κατά τη διάρκεια του Clasico με τον Λουίς Σουάρες, με τον Ισπανό διεθνή δεξιό μπακ των "μερένγκες" να επιχειρεί να ρίξει αλάτι στις πληγές του Ουρουγουανού θυμίζοντάς του την... Γιουβέντους και τον πρόσφατο αποκλεισμό των "μπλαουγκράνα" από το Champions League.

Αυτή ήταν η φαρμακερή ατάκα του Καρβαχάλ στον Σουάρες!

Στα προημιτελικά 3-0 (σ.σ. το συνολικό σκορ στις δύο αναμετρήσεις της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα). Άντε, πήγαινε σπίτι να ξεκουραστείς για το Copa del Rey. Στα προημιτελικά 3-0, πήγαινε στο σπίτι σου να δεις το Champions League", φέρεται να είπε ο Καρβαχάλ στον Λουίς Σουάρες σύμφωνα με την εκπομπή ""El Día Después".

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK