Αυτός είναι ο αμυντικός που "στοιχειώνει" τον Ρονάλντο!

Θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου λόγω της εκτελεστικής του δεινότητας. Και όχι μόνο... Υπάρχει όμως, ένας αμυντικός που δυσκόλεψε τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο κανείς.

Αυτός είναι ο αμυντικός που "στοιχειώνει" τον Ρονάλντο!
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Συνήθως περνάει τους αντιπάλους του δυο - δυο. Ενίοτε και τρεις - τρεις, αναλόγως τα κέφια... Όπως και να' χει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι δίχως αμφισβήτηση ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου και σε αυτό δεν χωρά η παραμικρή κουβέντα.

Παρόλα αυτά, στα τόσα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας έχει υπάρξει ένας αντίπαλος αμυντικός που τον οποίο "σιχαινόταν" όπως ο... Διάβολος το λιβάνι. Δεν ήθελε να τον βρίσκει με τίποτα απέναντι του.

Όχι, δεν είναι ούτε ο Τζον Τέρι, ούτε ο Κάρλες Πουγιόλ. Ακόμη και ο σκληροτράχηλος Τζόρτζιο Κιελίνι θα μπορούσε να φαντάζει ως safe επιλογή, αλλά δεν είναι ούτε εκείνος. Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στην ισπανική εκπομπή "El Chiringuito", ο μεγαλύτερος... εφιάλτης του ήταν ο Άσλεϊ Κόουλ.

Οι δυο τους ερχόντουσαν αντιμέτωποι στη Premier League επί έξι συναπτά έτη, όταν δηλαδή, ο 37χρονος, πλέον ακραίος αμυντικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι ήταν στα ντουζένια του ( Άρσεναλ και Τσέλσι) και θεωρείτο απ' τους κορυφαίους στη θέση του αριστερού μπακ.

ΤΟ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ:

Αυτός είναι ο αμυντικός που "στοιχειώνει" τον Ρονάλντο!
© TWITTER/@ELCHIRINGUITOTV

News 24/7

24MEDIA NETWORK