Ανανέωσαν Μέσι, Πουγιόλ, Τσάβι

Στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα κλείσουν την καριέρα τους οι Λιονέλ Μέσι, Κάρλες Πουγιόλ και Τσάβι, οι οποίοι την Τρίτη (18/12) ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους με τους Καταλανούς.

Ανανέωσαν Μέσι, Πουγιόλ, Τσάβι

Οι συζητήσεις με τον Αργεντινό επιθετικό δεν είχαν γίνει γνωστές, ωστόσο όλα έδειχναν πως θα έρθει σε συμφωνία για ανανέωση, κάτι που έμοιαζε πιο εύκολο στην περίπτωση των 2 αρχηγών. Ο Τσάβι, μάλιστα, είχε ανακοινώσει τη συμφωνία στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ως εκ τούτου, ο Μέσι συμφώνησε να επεκτείνει κατά 2 χρόνια το συμβόλαιο που τον "έδενε" με τους "μπλαουγκράνα" μέχρι το 2016. Εάν εξαντλήσει τη συμφωνία που λήγει το 2018, ο κάτοχος της "Χρυσής Μπάλας" τα τελευταία 3 χρόνια θα είναι 31 ετών και θα έχει την ευκαιρία να υπογράψει ένα τελευταίο συμβόλαιο ζωής με το σύλλογο που τον ανέδειξε.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον Πουγιόλ, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το 2013 και υπέγραψε ανανέωση μέχρι το 2016, όταν θα είναι 38 ετών. Ομοίως, το συμβόλαιο του Τσάβι έληγε το 2014 και υπέγραψε νέο μέχρι το 2016, όταν θα είναι 36 ετών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK