Ανατροπή δεδομένων: Κινδυνεύει με φυλάκιση 22,5 μηνών ο Μέσι

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση φοροδιαφυγής του Λιονέλ Μέσι και του πατέρα του, Χόρχε Οράσιο, καθώς ο Επικεφάλης του Πρωτοδικείου της Βαρκελώνης αποφάσισε να μην απαλλάξει τον Αργεντινό σούπερ σταρ από τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 22,5 μηνών.

Ανατροπή δεδομένων: Κινδυνεύει με φυλάκιση 22,5 μηνών ο Μέσι

Τα "πάνω κάτω" έρχονται στην υπόθεση φοροδιαφυγής του Λιονέλ Μέσι και του πατέρα του, Χόρχε Οράσιο. Παρότι αρχικά υπήρξε η πληροφορία πως ο Αργεντινός θα απαλλαχθεί από τι κατηγορίες, αφού ο πατέρας του ανέλαβε πλήρως την ευθύνη, εντούτοις τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Επικεφαλής του Πρωτοδικείου αποφάσισε να στείλει σε δίκη και τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι κατηγορείται για συνέργεια και συναυτουργία σε απάτη. Σε περίπτωση που ο 27χρονος σούπερ σταρ κριθεί ένοχος, τότε κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 22,5 μηνών. Να θυμίζουμε πως η κατηγορία αφορά απόκρυψη χρημάτων (4.100.000 ευρώ) στις φορολογικές δηλώσεις των ετών 2007, 2008 και 2009.

Οι δύο άνδρες είχαν καταθέσει έφεση, ώστε η υπόθεση να μην καταλήξει σε δίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όσον αφορά στον πατέρα του Μέσι, η αρχική εκτίμηση ανέφερε πως κινδυνεύει με φυλάκιση 18 μηνών, όμως είναι πιθανό να υπάρξει ανατροπή δεδομένων και στη δική του υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK