Αντιδράσεις για τη μεταγραφή του Τουράν

Η απόφαση της διοικούσας επιτροπής της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Αρντά Τουράν από την Ατλέτικο Μαδρίτης τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν φαίνεται πως άρεσε στους φιλάθλους της ομάδας.

epa03891916 Atletico Madrid's Arda Turan celebrates after scoring the 1-2 winner against FC Porto during the UEFA Champions League Group G soccer match at Dragao stadium in Porto, Portugal, 01 October 2013.  EPA/ESTELA SILVA
epa03891916 Atletico Madrid's Arda Turan celebrates after scoring the 1-2 winner against FC Porto during the UEFA Champions League Group G soccer match at Dragao stadium in Porto, Portugal, 01 October 2013. EPA/ESTELA SILVA EPA

Το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα που "τρέχει" την ομάδα μέχρι τις εκλογές της 18ης Ιουλίου, ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Αρντά Τουράν έναντι 41.000.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά, οι φίλοι των "μπλαουγκράνα" δεν είδαν με... θετικό μάτι τη μεταγραφή του Τούρκου άσου, καθώς ο ισπανικός σύλλογος βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο και η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει πάρει την έγκριση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία που διεξήγαγε ισπανική ιστοσελίδα, οι φίλαθλοι της "Μπάρτσα" απάντησαν στο ερώτημα "αν η μεταγραφή του Αρντά Τουράν ήταν σωστή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή". Το 79.7% απάντησε αρνητικά, ενώ μόλις το 20,3% απάντησε θετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα πριν από τον Ιανουάριο του 2016. Επιπλέον, στην ανακοίνωση των Καταλανών σημειώνεται ότι ο σύλλογος έχει το δικαίωμα να πουλήσει ξανά στην Ατλέτικο Μαδρίτης τον Τουράν, με την προθεσμία να λήγει τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου, δηλαδή δύο ημέρες μετά την εκλογή νέου προέδρου.

Κι αυτό διότι οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να δώσουν περιθώριο δύο ημερών στον νέο ισχυρό άνδρα προκειμένου να αποφασίσει ο ίδιος για την τύχη του παίκτη.

Η τιμή της πώλησης θα είναι 10% μικρότερη από αυτή της αγοράς, που σημαίνει πως σε περίπτωση που ο νέος πρόεδρος αποφασίσει να δώσει... πίσω τον παίκτη, η ομάδα θα χάσει περίπου 3.4 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ανακοίνωσε Τουράν η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK