Απαλλάχθηκε ο Μέσι, κίνδυνος φυλάκισης για τον πατέρα του

Ο Λιονέλ Μέσι απαλλάχθηκε για το ζήτημα της φοροδιαφυγής 4.100.000 ευρώ, ενώ αντίθετα ο πατέρας του κινδυνεύει με 18 μήνες φυλάκισης, καθώς πήρε όλη την ευθύνη πάνω του.

Απαλλάχθηκε ο Μέσι, κίνδυνος φυλάκισης για τον πατέρα του

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε να απαλλάξει τον Λιονέλ Μέσι από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 4.100.000 ευρώ. Αντίθετα, ο πατέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Χόρχε κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 18 μηνών, καθώς ανέλαβε όλη την ευθύνη

Η κατηγορία αφορούσε απόκρυψη χρημάτων στις φορολογικές δηλώσεις των ετών 2007, 2008 και 2009. Οι δύο άνδρες είχαν καταθέσει έφεση, ώστε η υπόθεση να μην καταλήξει σε δίκη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πλέον, οι αρμόδιες Αρχές πρέπει να κρίνουν αν ο Χόρχε Μέσι απέκρυψε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό εν αγνοία του, ή με στόχο να εξαπατήσει το Υπουργείο Οικονομικών.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα