Από τον Πανθρακικό στην Μπαρτσελόνα: Η εμπειρία του Βιδάλ

Με ένα VIDEO διάρκειας 7 λεπτών, η Μπαρτσελόνα παρουσίασε την ιστορία του Αλέις Βιδάλ, που μέσα σε λίγα χρόνια έφτασε από την αφάνεια στην πρώτη ομάδα των "μπλαουγκράνα". Τι λέει για το πέρασμά του από τον Πανθρακικό.

Από τον Πανθρακικό στην Μπαρτσελόνα: Η εμπειρία του Βιδάλ

Ο Αλέις Βιδάλ είναι η... σταχτοπούτα της Μπαρτσελόνα. Μέσα σε επτά χρόνια και με πέρασμα από την Ελλάδα και τον Πανθρακικό κατάφερε να φτάσει στην πρώτη ομάδα των "μπλαουγκράνα".

Με ένα VIDEO διάρκειας 7 λεπτών, οι Καταλανοί παρουσίασαν την ιστορία του, με τον 26χρονο να αναφέρεται και στη θητεία του στην ομάδα της Κομοτηνής.

"Η Ελλάδα δεν έχει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη αλλά όταν σου λένε για Α' Εθνική πιστεύεις ότι θα αποκτήσεις εμπειρία που δεν θα μπορούσες να αποκτήσεις εδώ. Το σκέφτηκα και αποφάσισα να πάω εκεί μόνος μου.

Ήμουν τυχερός γιατί είχα Ισπανούς συμπαίκτες εκεί και Αργεντίνους και περνούσα τον περισσότερο χρόνο μαζί τους. Ήμουν από τους πιο νέους της ομάδας και πάντα με πρόσεχαν. Έκαναν τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για μένα", δήλωσε για το πέρασμά του από τον Πανθρακικό ο Ισπανός.

Δείτε σε VIDEO όλη την ιστορία του όπως παρουσιάστηκε στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK