Απολαυστικός Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου!

Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της μετά τις δύο ήττες από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν χάνει το αρχοντικό του στιλ...

FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Aug. 12, 2017. FC Barcelona will play against Real Madrid in the first leg of Spanish Supercup next Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Ernesto Valverde looks on during a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, Aug. 12, 2017. FC Barcelona will play against Real Madrid in the first leg of Spanish Supercup next Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αντιληφθεί πως υπάρχει τρομακτική πίεση προς το πρόσωπό του μετά τις δύο ήττες της Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε διάστημα λίγων ημερών και την απώλεια του Super Cup, όμως ο χαρακτήρας του δεν αλλοιώνεται.

Απόδειξη μία ατάκα που έδωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Μπέτις: "Η προτεραιότητα σε αυτό το ματς είναι να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε καλά.

Δεν ξέρω πώς να νικώ παίζοντας άσχημα... Είναι ωραίο να παίζεις καλά και να νικάς. Να παίζεις καλά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα".

Σημειώνεται πως στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε την ευχή να λυθούν όσο το δυνατόν συντομότερα τα μεταγραφικά σίριαλ με τους Κοουτίνιο και Ντεμπελέ ενώ για τον Μέσι, οποίος αυτή τη στιγμή δεν έχει δίπλα του τον τραυματία Σουάρες και τον Νεϊμάρ που πήγε στην Παρί, είπε:

"Ο Μέσι είναι ο σημαντικότερος παίκτης μας, είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, είμαστε τυχεροί που τον έχουμε. Θα πρέπει να τον βοηθάμε και να τον υποστηρίζουμε με το παιχνίδι μας. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σε αυτόν".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK