Αποχαιρέτισε την Μπαρτσελόνα ο Πέδρο: "Ήθελα να παίζω"

Μέσα σε κλίμα αποθέωσης από τους πρώην συμπαίκτες του και τους δημοσιογράφους, ο Πέδρο αποχαιρέτισε την Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (24/8) και αποκάλυψε ότι ο λόγος της αποχώρησής του ήταν για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Αποχαιρέτισε την Μπαρτσελόνα ο Πέδρο: "Ήθελα να παίζω"

Λίγες ώρες μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τσέλσι, με την οποία σημείωσε ένα γκολ και μια ασίστ στο ματς με την Γουέστ Μπρομ, ο Πέδρο ταξίδεψε πίσω στη Βαρκελώνη για το "αντίο" στην Μπαρτσελόνα.

Ο 28χρονος, οποίος βρισκόταν 10 χρόνια στους "μπλαουγκράνα", παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του και αποχαιρέτισε τον κόσμο, τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της πρώην ομάδας του.

Στο "αντίο" του Πέδρο έδωσαν το "παρών" μεταξύ άλλων οι Λουίς Σουάρες, Σέρχιο Μπούσκετς, Αντρές Ινιέστα, Ζεράρ Πικέ και Λιονέλ Μέσι.

Αποχαιρέτισε την Μπαρτσελόνα ο Πέδρο: "Ήθελα να παίζω"

"Υπήρχαν κάποιοι μεγάλοι σύλλογοι για εμένα. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Σίτι και την Γιουνάιτεντ αλλά η Τσέλσι είναι αυτή που κινήθηκε πιο γρήγορα και ήταν η πιο αποφασιστική. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ. Κερδίζουν τρόπαια όπως και η Μπαρτσελόνα και δεν μετανιώνω καθόλου για την απόφασή μου.

Αποχαιρέτισε την Μπαρτσελόνα ο Πέδρο: "Ήθελα να παίζω"

Μου άρεσαν αυτά που μου είπε ο Μουρίνιο όταν μιλήσαμε. Είπε ότι ήθελε να κάνει την ομάδα πιο δυνατή και ότι θα τον βοηθούσα να το πετύχει.

Είμαι στενοχωρημένος που αφήνω αυτή την τεράστια ομάδα αλλά θέλω να παίξω. Η περυσινή σεζόν ήταν από τις χειρότερές μου επειδή υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός και δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ήξερα ότι μπορούσα να μείνω εδώ και ότι αν το έκανα θα ήμουν καλά αλλά υπήρχε και η επιλογή να φύγω. Το "αντίο" σε αυτούς τους υπέροχους συμπαίκτες είναι το πιο δύσκολο πράγμα. Είμαι εδώ για δέκα χρόνια και είναι περίεργη κατάσταση", ήταν οι δηλώσεις του Πέδρο στο "αντίο" του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK