Αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα ο Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για ανανέωση της συνεργασίας του και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι.

Αρνήθηκε την πρόταση της Μπαρτσελόνα ο Άλβες
PHOTOGRAPH: MIQUEL LLOP/ MIQUE

Ακόμα ένα "βραχνά" στο κομμάτι των μεταγραφών και ανανεώσεων έχει να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα, καθώς πέρα από την οριστική αποχώρηση του Τσάβι το προσεχές καλοκαίρι κι ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο από το "Καμπ Νόου".

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Άλβες να αρνείται την αρχική πρόταση των "μπλαουγκράνα". Σύμφωνα με την "Cadena SER", οι διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, όμως ο Βραζιλιάνος μπακ δεν έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα άκουσε και αποφάσισε να διακόψει οριστικά τις διαπραγματεύσεις.

Ο 32χρονος άσος αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Τρίτη (26/05) προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του, ενώ ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σίτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK