"Άσε τον Νεϊμάρ να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ"

Με ανοιχτή επιστολή προς τον πατέρα του Νεϊμάρ, ο πρώην μάνατζερ του, Βάγκνερ Ριμπέιρο, αναφέρει τις συνέπειες της απόφασης του να μην αφήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό να μετακινηθεί σε νεαρή ηλικία στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, τον προτρέπει να κλείσει την καριέρα του στους "μερένγκες".

"Άσε τον Νεϊμάρ να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ"

Ο Νεϊμάρ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα με το νόμο, αφού κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14.000.000 ευρώ κατά τη διετία 2011-13, όταν ήταν ακόμη παίκτης της Σάντος.

Με ανοιχτή επιστολή προς τον πατέρα του Νεϊμάρ, ο πρώην μάνατζερ του, Βάγκνερ Ριμπέιρο, αναφέρει τις συνέπειες της απόφασης του να μην αφήσει το Νεϊμάρ να μετακινηθεί σε νεαρή ηλικία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, τον προτρέπει να αφήσει τον γιο του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ευρώπη και κατά προτίμηση στους "μερένγκες", παρότι ο 23χρονος άσος αγωνίζεται στο αντίπαλο δέος, την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η επιστολή, την οποία δημοσίευσε ο Ριμπέιρο στο Instagram:

"Πάρε τα λεφτά σου. Πάρε τα σε φορολογικούς παραδείσους, από νομικής πλευράς, φυσικά. Αυτό θα σε βοηθήσει να σταματήσεις να πληρώνεις φόρους στη Βραζιλία. Κλείσε την επιχείρησή σου, το ινστιτούτο "Praia Grande" και απόλαυσε τη ζωή σου στις θάλασσες της Μεσογείου.

Όμως, άσε το Νεϊμάρ να παίξει λίγο περισσότερο ποδόσφαιρο. Άστον να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ευρώπη, κατά προτίμηση στη Ρεάλ Μαδρίτης".

Στην επιστολή ο Ριμπέιρο κατηγορεί τον πατέρα του Βραζιλιάνου ως κύριο υπεύθυνο για το φορολογικό σκάνδαλο του γιου του, αφού αγνόησε τη συμβουλή του να παραμείνει στην Ευρώπη όταν ο Νεϊμάρ έφτασε μία "ανάσα" από το υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ σε νεαρή ηλικία.

"Ήταν προφανές πως θα συμβεί αυτό, σωστά;", ρωτάει ο μάνατζερ και συνεχίζει:

"Ποτέ δεν πλήρωσες για το παιδί. Προτίμησες να ακούσεις τις "παιδικές ανησυχίες" του και να επιστρέψεις στη Βραζιλία, παρά να μείνεις στη Μαδρίτη για να τον δεις να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ. Όμως, ο Νεϊμάρ είναι υπεύθυνος και χαρισματικός και δημιούργησε μία εικόνα που σε έκανε πλούσιο.

Στη Βραζιλία, όταν ένα φτωχός γίνεται πλούσιος μετατρέπεται σε γάιδαρο. Λένε "Μπορείς να πάρεις τον άνθρωπο από τις φαβέλα, αλλά δεν μπορείς να πάρεις τη φαβέλα από τον άνθρωπο".

Διαβάστε ακόμα:

Φοροφυγάς (και) ο Μαστσεράνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK