Αυτό θα πει καθολικός ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε έναν θρύλο !

Το "αντίο" του Αντρές Ινιέστα από τη Μπαρτσελόνα, συνοδεύτηκε με δάκρυα αποχαιρετισμού και τιμές προς το πρόσωπο του. Συμπαίκτες και αντίπαλοι του έκαναν pasillo, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε να πει τα καλύτερα για το θρυλικό "8" των "μπλαουγκράνα" ενώ ο καταλανικός Τύπος τον τίμησε με συλλεκτικά πρωτοσέλιδα (PHOTOS).

Αυτό θα πει καθολικός ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε έναν θρύλο !
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-0) για την τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, ήταν κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο και ταυτόχρονα ξεχωριστό.

Όχι τόσο για τη σημασία του ματς όσο για το γεγονός ότι αυτή ήταν η τελευταία "παράσταση" του Αντρές Ινιέστα με τους "μπλαουγκράνα".

Οι οπαδοί του συλλόγου σε ένα κατάμεστο "Καμπ Νοου" αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους αρχηγό με ένα εντυπωσιακό κορεό που έγραφε: "Infinit Iniesta", δηλαδή "παντοτινός Ινιέστα".

Αυτό θα πει καθολικός ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε έναν θρύλο !
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Απ' τη μεριά τους, συμπαίκτες και αντίπαλοι τίμησαν το θρυλικό "8" της Μπάρτσα με pasillo. σχημάτισαν τον... διάδρομο της δόξας και τίμησαν τον συγκινημένο Ινιέστα με ένα χειροκρότημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που έζησε τον 34χρονο Ισπανό μόνο μια σεζόν ως δικό του παίκτη, τον χαρακτήρισε στο "Barca TV" ως θρύλο!

"Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά αυτή ήταν η βραδιά του Αντρές και το κοινό την έκανε ξεχωριστή" τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών και συνέχισε: "Τέτοιου είδους παίκτες θα συζητιούνται για πάρα πολλά χρόνια στο μέλλον. Ο Ινιέστα είναι ένας ανεπανάληπτος ποδοσφαιριστής που θα θυμούνται όλοι".

Φυσικά, το συγκινητικό αντίο στον Αντρές Ινιέστα φιγουράρει και στα πρωτοσέλιδα των δύο αθλητικών εφημερίδων της Καταλωνίας. "Eυχαριστούμε για όλα" αναφέρει η "Mundo Deportivo" ενώ η "Sport" έχει τίτλο "Αιώνια δικός μας".

Αυτό θα πει καθολικός ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε έναν θρύλο !

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK