Aυτόν θέλει ο Βαλβέρδε από Γιούβε!

Η Μπαρτσελόνα έχει κινήσει... γη και ουρανό για να κάνει δώρο στον Ερνέστο Βαλβέρδε τον Βεράτι όμως αν δεν "ελευθερωθεί" από την Παρί έχει έτοιμη εναλλακτική λύση από το πάνω ράφι!

Aυτόν θέλει ο Βαλβέρδε από Γιούβε!

Ο Μάρκο Βεράτι αποτελεί το μεγάλο όνειρο και τον διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας όμως στην Καταλωνία δεν τρέφουν αυταπάτες και γνωρίζουν πως υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί το deal με αίσιο φινάλε για αυτούς.

Ναι μεν ο παίκτης έχει "ξελογιαστεί" από την προοπτική να γίνει συμπαίκτης από τη νέα σεζόν με τον Μέσι, τον Σουάρες, τον Νεϊμάρ και τους άλλους μεγάλους άσους των "μπλαουγκράνα", ναι μεν οι Κυπελλούχοι Ισπανίας εμφανίζονται διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά για να τον αποκτήσουν (προσφέροντας 100.000.000 ευρώ στην Παρί), όμως την ίδια ώρα βλέπουν πως η προσπάθειά τους συναντά αντιστάσεις.

Η διοίκηση της Παρί το έχει πάρει... πατριωτικά και δεν θέλει να αποχωριστεί τον 24χρονο Ιταλό άσο που μετράει ήδη πέντε χρόνια στη γαλλική πρωτεύουσα ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όχι μόνο "πατάει" πάνω στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί του μέχρι το 2021 αλλά επιχειρεί να κάνει μαζί του νέο συμβόλαιο.

Barcelona's Luis Suarez, right, challenges Juventus's Miralem Pjanic, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Luis Suarez, right, challenges Juventus's Miralem Pjanic, left, during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Juventus at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τι κάνει η "Μπάρσα" με αυτά τα δεδομένα μπροστά της; Σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" έχει ήδη κατασταλάξει στο Plan B, με την εναλλακτική λύση στην περίπτωση που δεν προχωρήσει του Βεράτι να είναι ο Μίραλεμ Πιάνιτς, παίκτης που παρακολουθεί εδώ και καιρό η Μπαρτσελόνα και για την οποία υπάρχει μεγάλη εκτίμηση.

Ο Πιάνιτς είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του στην Ρόμα στην οποία αγωνίστηκε από το 2011 μέχρι το 2016 ενώ την περασμένη σεζόν έδειξε την αξία του και στην Γιουβέντους (κατέκτησε νταμπλ και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Champions League) και ταυτόχρονα βελτιώθηκε και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

Μένει να δούμε πόσα χρήματα θα είναι διατεθειμένη να προσφέρει η "Μπάρσα" στην πρωταθλήτρια Ιταλίας των έξι τελευταίων ετών Γιουβέντους σε περίπτωση που έχουμε οριστικό ναυάγιο στις συζητήσεις με την Παρί για τον Βεράτι...

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK