Εκπληκτικό VIDEO με πρωταγωνιστή τον Μέσι: "Μην πέσεις!"

Ένα εκπληκτικό VIDEO με το μήνυμα "μην πέσεις" δημοσίευσε στη σελίδα του στο facebook ο Λιονέλ Μέσι. Πραγματικά αξίζει να το δείτε.

"Λένε πως ο Μέσι δεν μιλάει πολύ. Κάνουν λάθος...". Με αυτά τα λόγια και κοντινό στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι ξεκινά το εκπληκτικό VIDEO με πρωταγωνιστή τον Αργεντινό που σκοπό έχει να προωθήσει το μήνυμα "Μην πέσεις".

Το VIDEO μπορεί να είναι διαφημιστικό γυρίστηκε για τις ανάγκες ενός εκ των χορηγών της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν παύει να είναι εντυπωσιακό. Ο άσος των "μπλαουγκράνα" μάλιστα, το πόσταρε στη σελίδα του στο facebook, συνοδεύοντάς το με το εξής σχόλιο: "Όταν ο έξω κόσμος θέλει να σε κάνει να πέσεις, υπολόγισε αυτό που είναι μέσα σου για να σηκωθείς".

Ιδού:

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα