Ένας "μάγος" για τη μέση του Νεϊμάρ

Την απόφαση να εμπιστευθεί έναν από τους πιο διάσημους ειδικούς για τον τραυματισμό του στη μέση πήρε ο Νεϊμάρ, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Ενρίκ Κάσερες που στο παρελθόν είχε φροντίσει τους Αλμπέρτο Λόπο, Σάντι Καθόρλα, Τιερί Ανρί και Γιάγια Τουρέ.

Ένας "μάγος" για τη μέση του Νεϊμάρ

Ο Κάσερες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν ο Γκολσάνο Ιγκουαΐν είχε ζητήσει μια δεύτερη γνώμη για την θεραπεία της κήλης δίσκου από την οποία έπασχε τον Δεκέμβριο του 2010. Μάλιστα, ο γιατρός είχε προκαλέσει την οργή του τότε προπονητή της Ρεάλ, Ζοζέ Μουρίνιο, προτείνοντας στον Ιγκουαΐν μια θεραπεία με σκοπό να αποφύγει το χειρουργείο.

Η Μπαρτσελόνα έχει συνεργαστεί με τον 61χρονο σε πολλές περιπτώσεις κι έτσι ο Νεϊμάρ αποφάσισε να τον εμπιστευθεί κατά την επιστροφή του από το Τόκιο όπου βρίσκεται μετά από μια εβδομάδα διακοπών στην Ίμπιζα με την κοπέλα του, Μπρούνα Μαρκεζίνε.

Ο 22χρονος θα συνεχίσει την αποθεραπεία του μόλις επιστρέψει στη Βαρκελώνη στο τέλος της εβδομάδας και εκτός από τον Κάσερες θα συναντήσει και τον πρώην φυσιοθεραπευτή της Σάντος, Ραφαέλ Μαρτίνι για να δει την φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK