"Επανάσταση": Μέσι και Πικέ... κόντρα στη διοίκηση για χάρη του Νεϊμάρ!

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα πως προχωράει σε μήνυση κατά του Νεϊμάρ για μη τήρηση των όρων του συμβολαίου του, οι Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Ζεράρ Πικέ φωτογραφήθηκαν με τον Βραζιλιάνο, ανεβάζοντας τις PHOTOS στο instagram! Η κατάσταση μυρίζει... μπαρούτι.

"Επανάσταση": Μέσι και Πικέ... κόντρα στη διοίκηση για χάρη του Νεϊμάρ!

Το απόγευμα της Τρίτης (22/8) η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως μηνύει τον Νεϊμάρ για μη τήρηση όρων του συμβολαίου του μετά την υπογραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αξιώνοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση από τον Βραζιλιάνο. Αυτό που συνέβη λίγες ώρες μετά όμως, δεν το περίμεναν με τίποτα στη διοίκηση των "μπλαουγκράνα".

Τι έγινε; Γέμισε το instagram των παικτών της καταλανικής ομάδας με φωτογραφίες του Νεϊμάρ, αγκαλιά με τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες, Ζεράρ Πικέ κι άλλους! Οι πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα ταξίδεψαν μέχρι το Παρίσι προκειμένου να παρευρεθούν στα γενέθλια του γιου του Νεϊμάρ (Ντάβι Λούκα) ο οποίος έγινε επτά ετών.

Στο πάρτι του Νεϊμάρ για το γιο του παρευρέθηκαν οι Μέσι, Σουάρες, Πικέ, Ράκιτιτς, Παουλίνιο και άλλοι. Όσο περνούσαν οι ώρες όμως έβγαζαν όλο και περισσότερες φωτογραφίες, τις οποίες ανέβαζαν με... νόημα στο instagram.

Ο Μέσι ανέβασε μία φωτογραφία αγκαλιά με τους Σουάρες και Νεϊμάρ γράφοντας "επέστρεψε", ενώ ο Βραζιλιάνος ανέβασε μία μαζί με τον Πικέ λέγοντας "έμεινε τελικά", ένα μήνυμα που είχε ανεβάσει πριν καιρό και ο Ισπανός αμυντικός.

Amigos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nj neymarjr (@neymarjr) στις

Se queda @3gerardpique

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nj neymarjr (@neymarjr) στις

Volvió @3gerardpique

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi) στις

Την ώρα λοιπόν που η διοίκηση αποφάσισε να έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Νεϊμάρ, οι σταρ του συλλόγου πήραν ξεκάθαρα και δημόσια το μέρος του Βραζιλιάνου. Να σημειωθεί εντωμεταξύ ότι ο Μέσι δεν έχει υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του, με τις σειρήνες ήδη να ηχούν στα αυτιά του και την Μάντσεστερ Σίτι να παραμονεύει.

Η κατάσταση στη Μπαρτσελόνα μυρίζει μπαρούτι με πολλά ισπανικά μέσα να μιλούν για... επανάσταση των παικτών ενάντια στη διοίκηση. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την ανάληψη του καταλανικού πάγκου από τον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε...

"Επανάσταση": Μέσι και Πικέ... κόντρα στη διοίκηση για χάρη του Νεϊμάρ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK