Έπεσε "καμπάνα" στον οπαδό που έριξε μπουκάλι στον Νεϊμάρ

Η Ισπανία δεν είναι... Ελλάδα! Όχι μόνο βρέθηκε άμεσα ο νεαρός φίλαθλος της Βαλένθια που πέταξε μπουκάλι στον Νεϊμάρ αλλά έπεσε και "βαριά καμπάνα" για να μην το ξανακάνει.

Έπεσε "καμπάνα" στον οπαδό που έριξε μπουκάλι στον Νεϊμάρ

Τον περασμένο Οκτώβριο (22/10) η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει διά "πυρός και σιδήρου" από το "Mestalla", νικώντας 3-2 την Βαλένθια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέσι στο φινάλε των καθυστερήσεων, με το συγκεκριμένο όμως ματς να μένει στη μνήμη όλων για την ανατροπή των Καταλανών αλλά για το αντικείμενο που έριξε καταγής τον Νεϊμάρ.

Έπεσε "καμπάνα" στον οπαδό που έριξε μπουκάλι στον Νεϊμάρ

Αυτό ήταν ένα μπουκάλι που πετάχτηκε από την κερκίδα από νεαρό φαν της Βαλένθια και βρήκε τον Βραζιλιάνο άσο στο κεφάλι, με τη διαφορά της ποδοσφαιρικής Ισπανίας σε σύγκριση με τη χώρα μας να είναι πως εκεί ο δράστης όχι μόνο εντοπίστηκε από τους αρμόδιους αλλά έμαθε και σε χρόνο dt την τιμωρία του.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα την Πέμπτη (10/11) η Επιτροπή Βίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, τιμώρησε τον οπαδών των "νυχτερίδων" (είχε ζητήσει συγγνώμη με δηλώσεις του) με ποινή απαγόρευσης στα γήπεδα για τους επόμενους έξι μήνες και πρόστιμο ύψους 3.001 ευρώ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Της... Ελλάδας στο "Μεστάγια" μετά το γκολ του Μέσι!
Ο Μέσι ντύθηκε... Γκριν!
Αλλα ήθη: Η Βαλένθια καταδίκασε ΑΜΕΣΑ τη ρίψη μπουκαλιού στον Νεϊμάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK