Ετεροχρονισμένο πρόστιμο στον Πικέ

Περίπου πέντε μήνες μετά την φραστική επίθεσή του σε δύο αστυνομικούς έξω από νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, ο Ζεράρδ Πικέ τιμωρήθηκε με πρόστιμο που αγγίζει τις 10.500 ευρώ.

Ετεροχρονισμένο πρόστιμο στον Πικέ

Στις 13 Οκτωβρίου του 2014, ο Ζεράρδ Πικέ είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς έξω από νυχτερινό κλαμπ επειδή έκοψαν κλήση στον αδερφό του. Όπως είχαν μεταδώσει τότε τα ξένα ΜΜΕ, ο Ισπανός στόπερ φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς: "Με ζηλεύετε γιατί είμαι διάσημος, γι' αυτό μου κόβετε κλήση. Επειδή εσείς δουλεύετε στο δημόσιο και δεν έχετε χρήματα. Αυτό το πρόστιμο δεν έχει κανένα νόημα. Δεν είναι τίποτα για μένα γιατί θα μιλήσω με το αφεντικό σας και θα μου το διαγράψει. Επίσης θα του πω να σας περιποιηθεί όπως σας αξίζει για αυτή την κλήση".

Περίπου 5 μήνες μετά το συμβάν, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με πρόστιμο που αγγίζει τις 10.500 ευρώ. Μάλιστα, όπως τονίζεται από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, εάν ο Πικέ δεν καταβάλει το ποσό του προστίμου οικειοθελώς εντός επτά ημερών, θα του επιβληθεί ποινή φυλάκισης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK