Έτσι θα είναι το νέο "Καμπ Νου"

Η Μπαρτσελόνα έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, τη νέα όψη του "Καμπ Νου", ύστερα από τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη τετραετία! Διαβάστε ποια θα είναι η χωρητικότητα του νέου γηπέδου.

Έτσι θα είναι το νέο "Καμπ Νου"

Η ιαπωνική κατασκευαστική εταιρεία, Nikken Sekkei, η οποία δημιούργησε την "Saitama Super Arena" για το Μουντιάλ του 2002, κέρδισε τον διαγωνισμό για την ανακατασκευή του "Καμπ Νου". Οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες με τη νέα όψη του γηπέδου, μέσω twitter, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Οι εργασίες θα αρχίσουν τον Μάιο του 2017 και θα ολοκληρωθούν το Φεβρουάριο του 2021. Η ανακατασκευή θα πραγματοποιηθεί σε φάσεις, ούτως ώστε να μην επηρεαστεί η διεξαγωγή αναμετρήσεων στο γήπεδο, αλλά κι η ομαλή προσέλευση του κόσμου.

Την τελική μακέτα ενέκρινε μία κριτική επιτροπή 10 ατόμων, ενώ οι παρουσιάσεις ήταν ανώνυμες προκειμένου να μην υπάρξει επηρεασμός. Η νικήτρια, Nikken Sekkei έχει μπροστά της ένα μήνα ώστε να παρουσιάζει το πλήρες σχέδιο, ενώ η χωρητικότητα του γηπέδου πρόκειται να αυξηθεί από τις 99.354 στις 105.053.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι από το πρότζεκτ που επιλέξαμε για το μελλοντικό Καμπ Νου. Καλά νέα για τους απανταχού φίλους της Μπαρτσελόνα", ανέφερε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Δείτε τις PHOTOS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK