Ο άγριος τσακωμός Μέσι-Λουίς Ενρίκε και "πυροσβέστης" Νεϊμάρ

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ισπανικής "Marca" εξηγεί το λόγο από τον οποίο προήλθε η πρώτη ρήξη στις σχέσεις του Μέσι με τον Λουίς Ενρίκε, με τον Νεϊμάρ να παίρνει το ρόλο "πυροσβέστη". "Τα πράγματα δεν είναι πλέον όπως ήταν" δηλώνει ο κόουτς των "μπλαουγκράνα".

Ο άγριος τσακωμός Μέσι-Λουίς Ενρίκε και "πυροσβέστης" Νεϊμάρ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής "Marca", η μέρα που ξεκίνησαν όλα ήταν η Παρασκευή 2 Ιανουαρίου. Την συγκεκριμένη ημέρα, ο Μέσι επέστρεψε από τις χειμερινές του διακοπές και πήγε κατευθείαν στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρεται, κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού διπλού ο Μέσι ζήτησε ένα φάουλ, αλλά ο Ενρίκε του είπε πως δεν ήταν τίποτα και πως έπρεπε να συνεχίσει. Ο Αργεντινός το άφησε να "περάσει" προς στιγμήν, όμως μετά το τέλος της προπόνησης πήγε στο γραφείο του προπονητή του ζητώντας εξηγήσεις, με την κατάσταση να ξεφεύγει.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος έτυχε να περνάει την στιγμή εκείνη από εκεί μπήκε μέσα και ηρέμησε τα πνεύματα, ωστόσο ο Μέσι φαίνεται πως από εκείνη την μέρα και μετά είναι διαφορετικός.

Ο άγριος τσακωμός Μέσι-Λουίς Ενρίκε και "πυροσβέστης" Νεϊμάρ

Αυτό μάλιστα παραδέχθηκε έμμεσα και ο Λουίς Ενρίκε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Έλτσε:

"Τα πράγματα έχουν αλλάξει, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι συγκεκριμένο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ", ενώ δεν αρνήθηκε τις φήμες που τον θέλουν να έχει άσχημες σχέσεις με τον Μέσι: "Προς το παρόν υπάρχει μια αρνητική αύρα. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε σ' αυτό καθώς μόνο χειρότερη μπορεί να κάνει την κατάσταση.

Τέτοια συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν και είναι στο χέρι μας να τα λύσουμε. Η δουλειά μου δεν είναι να συζητάω για φήμες".

Τέλος αναφέρθηκε και στην πιθανότητα απόλυσής του, σχολιάζοντας: "Είμαι πάντα σε επαφή με τον πρόεδρο. Δεν μου έχουν δώσει κάποιο τελεσίγραφο. Πάω στον αγώνα κόντρα στην Έλτσε με την ίδια αυτοπεποίθηση, όπως πάντα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK