Η ατάκα του Βαλβέρδε για τις ευκαιρίες του Ντεουλοφέου

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τον δανεισμό του Ζεράρ Ντεουλοφέου στην Γουότφορντ και άφησε να εννοηθεί πως κάθε άλλο παρά αδίκησε τον Ισπανό άσο στην Μπαρτσελόνα.

Η ατάκα του Βαλβέρδε για τις ευκαιρίες του Ντεουλοφέου

Ο Ζεράρ Ντεουλοφέου ήλπιζε αυτή τη σεζον πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για εκείνον στην Μπαρτσελόνα και πως δεν θα έφευγε για μία ακόμα φορά δανεικός (όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια) όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως θα τα επιθυμούσε.

Ναι μεν στην αρχή πήρε χρόνο συμμετοχής μετά τη φυγή του Νεϊμάρ και τον τραυματισμό του νεοαποκτηθέντα Ντεμπελέ όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει τη θέση του βασικού και πολύ γρήγορα πέρασε στον πάγκο, με συνέπεια να αποχωρήσει και πάλι, αυτή τη φορά για την Γουότφορντ.

Ποια η θέση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την περίπτωσή του; Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου και ξεκαθάρισε πως από την πλευρά του φρόντισε να δώσει ευκαιρίες στον παίκτη να δείξει την αξία του...

Η ατάκα του Βαλβέρδε για τις ευκαιρίες του Ντεουλοφέου

"Είναι οι περιστάστεις που συμβαίνουν, όταν μπήκε στο γκρουπ είχε μεγάλο ενθουσιασμό. Πήρε ευκαιριές για να δείξει την αξία του, δεν τα πήγε όπως θα ήθελε και έτσι κάτσαμε κάτω μαζί του και μιλήσαμε, για να καταλήξουμε πως το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να πάει κάπου που θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Υπάρχει άλλωστε μπροστά μας ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που κυνηγάει να βρίσκεται στο ρόστερ. Το ότι έφυγε δεν σημαίνει ότι δεν τα πήγε καλά σε εμάς, είμαι χαρούμενος για αυτόν σε προσωπικό επίπεδο για την παρουσία του σε εμάς", δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Ντεουλοφέου.

Σημειώνεται πως πριν καταλήξει στην Γουότφορντ, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κάνει το "κόλπο γκρόσο" με τον Ισπανό άσο έχοντας ως άσους στο μανίκι τους Βαλβέρδε, Γκαρθία και Μιραλάς, με την επιθυμία όμως του παίκτη να συνεχίσει σε τοπ πρωτάθλημα την καριέρα του να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη συμφωνία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK