Η επιλογή Μέσι για τον γάμο του που εξόργισε τον μπαμπά του

Ο Λιονέλ Μέσι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο τέλος Ιουνίου με την Αντονέλα Ροκούτσο και δεν υπολογίζει τα έξοδα. Όχι όμως ο πατέρας του και το δείχνει!

FC Barcelona's Lionel Messi, from Argentina, left, and his girlfriend Antonella Roccuzzo arrive to the Andres Iniesta's wedding at the castle of Tamarit in Tarragona, Spain, Sunday, July 8, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, from Argentina, left, and his girlfriend Antonella Roccuzzo arrive to the Andres Iniesta's wedding at the castle of Tamarit in Tarragona, Spain, Sunday, July 8, 2012. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τις τελευταίες του ημέρες ως "ελεύθερος" περνάει στην Ιμπίθα μαζί με την αγαπημένη του Αντονέλα Ροκούτσο ο Λιονέλ Μέσι (έχοντας μάλιστα καλή παρέα, τους Σουάρες και Φάμπρεγας με τις συντρόφους τους), καθώς στις 30 Ιουνίου το ζευγάρι θα δώσει επίσημο χαρακτήρα στη σχέση τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά του Καθεδρικού ναού του Ροσάριο για να παντρευτούν.

Όπως έχει γραφτεί ήδη, ο 30χρονος Αργεντινός σούπερ σταρ (τα κλείνει στις 24 Ιουνίου) και η σύντροφός του θέλησαν να δώσουν χαρακτήρα... γιορτής στον γάμο τους και για αυτό η λίστα τους περιλαμβάνει 600 καλεσμένους (εκτός έμειναν ο Λουίς Ενρίκε όπως επίσης και οι διοικητικοί της Μπαρτσελόνα), όμως το πιο "φρέσκο" ρεπορτάζ θέλει τον μπαμπά του "Pulga" να δυσανασχετεί!

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η ιταλική "Corriere dello Sport", ο Χόρχε Μέσι θεωρεί πως ο γιος του έχει κάνει εξωφρενικά έξοδα για αυτό το γάμο και προσπαθεί να "κόψει" άτομα από τη λίστα των καλεσμένων ενώ σύμφωνα με το ίδιο μέσο υπάρχει η πιθανότητα το event μετά τον γάμο να αλλάξει τοποθεσία προκειμένου να μειωθεί το κόστος...

Photo Credits: AP Photo/Gabriel Reis-Bytebeach/Agencia O Globo, Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK