Η λεπτομέρεια που "σπρώχνει" τον Γκριεζμάν στην αγκαλιά του Βαλβέρδε

Ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει μία εξωπραγματική ρήτρα 200.000.000 ευρώ με την Ατλέτικο όμως το καλοκαίρι του 2018 τα δεδομένα αλλάζουν και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη για το "μπαμ".

Atletico's Antoine Griezmann, front, celebrates after scoring the penalty opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico's Antoine Griezmann, front, celebrates after scoring the penalty opening goal during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η έντονη επιθυμία της να ντύσει στα μπλαουγκράνα τον Φελίπε Κοουτίνιο πριν λίγους μήνες αποδείχτηκε εκ των υστέρων όνειρο θερινής νυκτός για την Μπαρτσελόνα, παρόλα αυτά η πρωταθλήτρια Ισπανίας δεν πτοείται και εμφανίζεται έτοιμη να... βγει μπροστά για να κάνει δικό της στο φινάλε της φετινής σεζόν έναν άλλο παίκτη ικανό να "κουμπώσει" στο δίδυμο Μέσι-Σουάρες.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντουάν Γκριεζμάν σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι δύο καταλανικές αθλητικές εφημερίδες "Mundo Deportivo" και "Sport", με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως η "Μπάρσα" είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι των δύο ομάδων του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ) από τη στιγμή που έχει πάρει την απόφασή της να πληρώσει τη ρήτρα του που τον συνδέει με την Ατλέτικο!

Atletico's Antoine Griezmann celebrates after Atletico's Thomas scored his side's opening goal during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Qarabag at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Antoine Griezmann celebrates after Atletico's Thomas scored his side's opening goal during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Qarabag at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Υπάρχουν μάλιστα και δύο λεπτομέρειες που είναι... υπέρ της Μπαρτσελόνα στην προσπάθειά της να να αποκτήσει τον Γάλλο: η πρώτη έχει να κάνει με την επιθυμία του να παίκτη να αλλάξει περιβάλλον παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2022 (ίσως να οφείλεται και στην πιθανή αποχώρηση του Σιμεόνε) και η δεύτερη αφορά την αλλαγή που αναμένεται να γίνει στο ύψος της ρήτρας.

Αυτή τη στιγμή, όποια ομάδα θέλει τον Γκριεζμάν είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει το ποσό των 200.000.000 ευρώ στους "ροχιμπλάνκος", αλλά από το καλοκαίρι τα δεδομένα αλλάζουν αφού το ποσό πέφτει -βάσει συμφωνίας- στα 100.000.000 ευρώ.

Νούμερο που δεν... τρομάζει τους Καταλανούς, μιας που πριν λίγο καιρό είχαν φτάσει να προσφέρουν μέχρι και 160.000.000 ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Φελίπε Κοουτίνιο, με τον Γάλλο να θεωρείται μάλιστα από αρκετούς για να "υπηρετήσει" το στιλ παιχνιδιού του Βαλβέρδε στους πρωταθλητές Ισπανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK